Stor forhåndsinteresse for friplejehjems-planer i Låsby

Image
Fremmødet ved borgermødet i Låsby Forsamlingshus dokumenterede stor interesse for planerne angående et friplejehjem i Låsby.

Cirka 100 mødte frem i Låsby Forsamlingshus til informationsmøde angående et lokalt friplejehjem.

Informationsmødet forrige tirsdag om et muligt friplejehjem i Låsby blev et tilløbsstykke.

Aftenen startede med et oplæg fra Anders Jensen, der er initiativtager og bestyrelsesformand for Løgstrup Friplejehjem ved Viborg. Plejehjemmet har 24 lejligheder. Det åbnede i december 2020 og er nu fuldt belagt.

Anders Jensen gav forsamlingen et grundigt indblik i, hvad et friplejehjem egentlig er. Han gav også en grundig gennemgang af selve forløbet fra idé til færdigt plejehjem. I forbindelse med, hvordan et friplejehjem adskiller sig fra et kommunalt plejehjem, fremhævede han blandt andet de korte beslutningsveje, og at maden bliver lavet i plejehjemmets eget køkken.

Spørgelysten fra de cirka 100 fremmødte i salen var stor og kom langt omkring. Fra pris, der er den samme som for kommunale plejepladser, til oplysningen om at lejlighederne i Løgstrup er så store, at ægtefæller kan flytte med ind på friplejehjemmet.

Støtteforening stiftes

Efter pausen var der debat blandt mødedeltagerne. Der blev lagt op til, at der snarest skal holdes en egentlig stiftende generalforsamling for en støtteforening, der så skal vælge den første bestyrelse, der skal gå i gang med at få oprettet Låsby Friplejehjem.

Læs Galten Folkeblad 15. september 2021

Del på
Leo Rasmussen Automobiler

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-