Stjær Boldklub vil styrke inklusionen i breddeidrætten

Image
.

En donation fra AURA's Lokalværdipulje giver Stjær Boldklub mulighed for at afholde en workshop med sigte på at styrke inklusionen i breddeidrætten.

Stjær Boldklub har en ambition om at være et sted, hvor børn, unge og voksne med forskellige interesser og med individuelle forudsætninger kan mødes i aktive fællesskaber. Men det kommer ikke af sig selv.

»Som et samlingspunkt for idrætsaktiviteter i Stjær og omegn ønsker vi i Stjær Boldklub at være med til at skabe motiverende idrætsmiljøer også for børn med særlige behov. Der eksisterer allerede et LykkeLiga håndboldhold i Stjær, men vi vil gerne blive bedre til at tilrettelægge træningen på tværs af aktiviteter,« lyder det fra Stjær Boldklub.

Derfor han man allieret sig med DGI og afholder 19. februar en 3-timers workshop for alle trænere, instruktører og frivillige i Stjær Boldklub.

»Sammen får vi muligheden for at lære mere om inklusion i breddeidrætten, hvilke værktøjer og teknikker man kan anvende som holdansvarlig,« siger Marie Hulgaard fra Stjær Boldklub.

Stjær Boldklubs hovedbestyrelse håber med initiativet at samle trænere,  instruktører og frivillige på tværs af Boldklubbens 11 afdelinger, så man sammen kan skabe et idrætstilbud, som muliggør aktive fællesskaber for alle – særlige behov eller ej.

Finansieret af donation

Fra DGI faciliterer konsulent med ansvar for Børns Bevægelsesglæde Anna Heide workshoppen:

»Vi er selvfølgelig glade for at samarbejde med Stjær Boldklub om at skabe motiverende idrætsmiljøer i Stjær BK og hjælpe med at klæde klubbens ledere, trænere og frivillige på til at skabe nogle rammer, som flere børn kan lykkes i.«

Det er muligt at afholde workshoppen takket været en donation fra Aura Energis Lokalværdipulje.

»Støtten fra det lokale erhvervsliv er afgørende for at vi som forening har mulighed for at tage ekstra initiativer, der styrker lokalsamfundet, dygtiggøre vores trænere og er med til at løfte vigtige dagsordener for vores medlemmer‚« siger Maroe Hulgaard.

»AURA's Lokalværdipulje er ét eksempel på, hvordan vi som andelsselskab ønsker at give tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af. Ved at give en hjælpende hånd til lokale fællesskaber, er vi med til at sikre, at vores andelshavere har mulighed for at deltage i at aktivt foreningsliv i deres lokalområde,« siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA

Workshoppen dækker emner som målgruppekendskab, hvem er børnene med særlige behov, det gode træningsmiljø og forældresamarbejde.

Læs Galten Folkeblad 7. februar 2024

Del på
John Frandsen

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-