Stjær Boldklub vandt DM i foreningsudvikling

Image
Stjær Boldklub vandt DM i foreningsudvikling
To seniormotionister fra Stjær Boldklub, Bent Skovsende og Lisbeth Skatka og kulturminister Mette Bock. Foto: Jens Hasse/DGI
Stjær Boldklub blev forleden kåret som vinder af årets DM i foreningsudvikling, fordi klubben giver plads og ansvar til alle.
Ledere og medlemmer i Stjær Boldklub kan nu kalde sig danmarksmestre i foreningsudvikling.
Titlen kom i hus ved en festlig fejring på BGI-Akademiet i lørdags. Siden september sidste år har boldklubben dystet med idrætsforeninger fra hele landet om at vinde DM i foreningsudvikling.
»Stjær BK har en ambition om at være områdets samlingspunkt for medlemmer og borgere. Boldklubben vil have, at ”du bliver lidt længere,” og at du tager medansvar for foreningens aktiviteter,« Hanne Lene Haugaard, formand for DM i Foreningsudvikling hædren til Stjær.
Nye aktiviteter tiltrækker medlemmer
Stjær BK er en aktiv del af Kulturkraftværket, som er et samarbejde på tværs af foreninger, skole og institutioner i området. Kulturkraftværket arbejder for at fremtidssikrede faciliteter til gavn for byens borgere.
DM-juryen har vurderet, at Stjær Boldklub har sat gang i aktiviteter, som appellerer til nye grupper i området.
»Stjær BK har haft succes med floorball for motionister og en NERF-afdeling, som er en sjov og ny aktivitet, der kan leges på tværs af aldersgrupper. De har også startet et "lykkeligahold" i håndbold for børn med udviklingshandicap,« siger Hanne Lene Haugaard.
Stjær BK har vurderet, at indsatsen har givet dem en medlemsfremgang på 20-25 procent i 2018, og de har fokus på, at involvere tilflyttere i klubbens arbejde. 
Titel følges af 20.000 kr.
DGI står bag DM i Foreningsudvikling. Mesterskabet udfordrer DGI’s foreninger til at skabe attraktive idrætsforeninger med blik for borgernes ønsker til idræt og motion. 
Med sin indsats har Stjær Boldklub til fulde taget DGI’s udfordring til sig, og med DM-titlen følger en pris på 20.000 kroner.
Stjær Boldklub har cirka 400 medlemmer og tilbyder håndbold, fodbold, gymnastik, badminton, spinning, floorball og seniormotion.
Læs Galten Folkeblad 2. oktober 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-