Stafet For Livet oversteg alle forventninger

Image
En mængde dekorerede lysposer dannede midtpunkt for en lysceremoni lørdag kl. 21 som et stemningsfuldt afbræk i den 24 timer lange Stafet for Livet.

Weekendens nyskabelse i Låsby, Stafet for Livet, hvor der i 24 timer blev gået og løbet til fordel for Kræftens Bekæmpelse, blev en succes ud over alle forventninger.

»Det gik helt vildt godt,« siger initiativtager May Britt Klamer.

»Tager vi de hardcore tal, så havde vi 35 "fightere", personer som på et tidspunkt har haft kræft inde på livet og som, hvis de havde lyst, gik rundt i gule t-shirts under stafetten,« fortæller May Britt Klamer.

»Desuden havde vi 487 tilmeldte deltagere, fordelt på 20 hold. Vi løb og gik sammenlagt 7305 kilometer i løbet af det døgn stafetten stod på, og vi indsamlede et beløb højere end 111.000 kroner. Når jeg siger sådan så er det fordi jeg endnu ikke kender det præcise beløb. Pengene tikker stadig ind.«

Tilmeldinger helt til det sidste

Begunstiget med et dejlig efterårsvejr summede Låsby Søpark af liv. Rundt om i parken var der slået depottelte op for de tilmeldte hold.

»Vi havde slet ikke turdet håbe på, at det ville gå så godt allerede her det første år. Vi havde talt om, at vi godt kunne tænke os ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 10. september 2019

fb

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block