Stærkt sæsonudlæg for Stjærs kvinder

Image
Stjærs dameseniorer (her 2019-truppen) har nået at indlede med to sejre inden nedlukningen af seniorhåndbolden. Klubbens U19-piger i 2. division har tilsvarende markeret sig stærkt som ubesejrede efter tre kampe.

Stjær Boldklub er kommet stærkt fra start med kvindehåndbolden i efterårssæsonen. U19-pigerne i 2. division har åbnet med tre sejre og dameholdet nåede to sejre inden nedlukningen.

U19-piger 2. division:
Stjær BK-Bjerringbro FH: 31-23

Stjærs divisionspiger har fået en forrygende start på sæsonen og har overrasket alle ved at score maksimumpoint i de første tre kampe. Senest i kampen mod Bjerringbro FH, som Stjær mødte på hjemmebane.

Kampen blev allerede afgjort i første halvleg hvor udeholdet kun formåede at være med til stillingen 6-5 efter ni minutter. Herfra rykkede Stjær fra modstanderne, og Stjærpigerne i de næste 12 minutter bragte de sig foran med 13-5, bl.a. i kraft af godt kontraspil. Herefter var kampen afgjort, for Bjerringbro formåede ikke på noget tidspunkt at komme ind i kampen igen.

I Stjær-lejren var man noget overrasket over, at der var så stor en forskel på de to hold, for Bjerringbro FH’s U19-hold er en del af samarbejdet med Randers DH, som normalt er meget stærke i netop denne årgang, men det understreger, at Stjærholdet er fyldt med masser af talent, og pigerne har vist, at de godt kan være med på dette niveau, hvor der også er plads til skole, arbejde og andre fritidsinteresser.

I de to første turneringskampe har Stjærpigerne vundet over Egebjerg IF med 31-16 og over Søndermarkens IK med 27-19 - begge kampe på udebane. Det er sejre, som også er blevet grundlagt på flot fight i forsvaret, en god målmand og så et angrebsspil, der viser masser af energi.

Næste kamp er imod HEI Skæring, som betragtes som storfavorit til at vinde puljen i efterårsturneringen.

To sejre inden nedlukning

Også Stjærs damehold, der spiller i serie 3, er kommet godt fra land i efterårsturneringen med to sejre over hhv. BMI Egelund og JAI Århus.

Her er man dog ramt af nedlukningen af håndbolden i Danmark for seniorhold, men holdet træner videre efter de gældende retningslinjer, og man håber på at komme i gang med turneringen igen sidst i november, så den gode stime kan genoptages og en oprykning til serie 2 kan blive en realitet.