Spejdere vil nu indsamle metalskrot

Image
KFUM-spejderne i Låsby modtager tre lørdage metalskrot fra borgere.

KFUM-spejderne i Låsby søger nye veje at finde indtjening til spejderaktiviteterne

Genbrug kan måske stadig regnes som indtægtskilde, når frivillige kræfter skal skaffe penge til spejderaktiviteterne.

Selvom det er slut med indsamling af genbrugspapir og pap, har spejderne i Thor Lange gruppen i Låsby alligevel ikke helt sluppet tanken om genbrugsindsamling. Nu gælder det blot jern og andet skrot der kan sælges til genbrug.

Tre lørdage i november er det muligt at komme på pladsen ved Grønnebo, spejderhytten på Nørregade 32 i Låsby, og aflevere sit gamle jern og metal skrot, til fordel for det lokale spejderarbejde.

Fra kl. 9-12 står frivillige klar til at tage imod alt fra batterier, som bilbatterier, scooterbatterier til elmotorer, kobber- og aluminiumsgryder, fælge og el-kabler.

Spejdernes frivillige vil sørge for miljømæssigt korrekt skrotning af de indleverede effekter, og derved tjene en ekstra skilling, som hjælp til bla. Forskønnelse og vedligehold af spejderhuset Grønnebo, samt materialer og daglige aktiviteter.

»Folk går og gemmer de mest fantastiske ting, og samler måske alligevel sammen til et par årlige ture til genbrugspladsen. Den tur kunne ligeså godt forbi os i stedet. Et enkelt bilbatteri er ikke meget værd, men kan vi samle nok, kan en pæn portion udgøre et fint tilskud til spejderarbejdet. Når vi har set hvad vi egentlig kan samle sammen vil vi evaluere tiltaget, og derefter finde ud af hvor ofte vi skal afholde indsamlingsdage,« lyder det fra KFUM-spejderne i Låsby.

Læs Galten Folkeblad 18. november 2020

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-