Spejder-jul i ny form

Image
KFUM-spejderne i Herskind har i snart 45 år uddelt gratis juledekorationer til de ældre i lokalområdet.

Det årlige julemarked hos KFUM-spejderne i Herskind blev aflyst grundet corona-restriktioner. Spejderne har derfor valgt, at være synlige på anden vis.

I lørdags blev der som de tidligere år, delt juledekorationer ud til de ældre i den nordlige del af kommunen. Den tradition har eksisteret i alle de henved 45 år, KFUM-spejderne i Herskind har eksisteret.

Juledekorationerne er en gratis julehilsen til områdets ældre, som de ser frem til at modtage. Der bliver lavet henved 100 dekorationer, som ulve spejderne og deres forældre hjælpes ad, med at fremstille på et spejdermøde.

I søndags har de små spejdere været rundt for at sælge fugleneg, og fra d. 6. december, bliver der mulighed for at købe lodder á 10 kroner via sin telefon. Lodderne udtrækkes søndag d. 13. december.

»Vil du købe lodder, brug MobilePay-nummer 91361. Overfør et beløb svarende til det antal lodder du ønsker, og angiv dit mobilnummer, så vi kan kontakte dig, hvis et af dine lodder bliver udtrukket,« siger Anna Margrethe Kristensen fra KFUM-spejderne i Herskind.

Gevinsterne til lotteriet er skænket af bl.a. de handlende i Galten, samt de lokale i Herskind.

De heldige får leveret gevinsterne til døren, hvis man bor lokalt. Ellers kan de afhentes i spejderhyttten efter nærmere aftale.

Gevinsterne kan bl.a. ses i Dagli'Brugsen i Herskind eller på spejdernes Facebook-side.

Læs Galten Folkeblad 25. november 2020

Del på
Centrum Tøj

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-