Sparekassen Danmark står bag ny pris

Image
Morten Greve, afdelingsdirektør hos Sparekassen Danmark, glæder sig til at erfare, hvilken enkeltperson, forening eller gruppering en komite udpeger som modtager af den første 'Godt Gået'-pris i lokalområdet.

Hvem mener du bør nomineres til en ny årligt tilbagevendende pris, indstiftet af Sparekassen Danmark i Galten? Indstillinger modtages nu.

I forbindelse med nytårskoncerten lørdag d. 6. januar i Galten-hallen uddeles for første gang 'Godt Gået' – en årligt tilbagevendende pris, som Sparekassen Danmark i Galten står bag.

Idet sparekassen også er økonomisk bidragyder til afviklingen nytårskoncerterne i Galten-hallen, har man fundet det naturligt, at henlægge uddelingen til at ske i pausen, når Prinsens Musikkorps til januar atter gæster Galten.

»Godt Gået er tænkt som en anerkendelse af lokalt initiativ, som kommer lokalsamfundet til gode,« siger Morten Greve, afdelingsdirektør hos Sparekassen Danmark i Galten.

Vide rammer

Der er vide rammer for, hvem der kan komme i betragtning til prisen. Det kan være enkeltpersoner, men også foreninger eller grupperinger med rod i f.eks. idrætsliv, kultur, sociale indsatser mv., og den indsats prismodtageren hædres for, behøver ikke at knytte sig specifikt til det forgangne år.

»Hædring kan også ske for en uegennyttig indsats over en årrække. Vi kender vel alle de ressource-personer, som vi skylder tak for en utrættelig indsats i lokalsamfundets tjeneste, men som man ikke føler har fået den anerkendelse, de har fortjent. Her kan en indstilling til, eller måske endda selve prisen, åbne mulighed for det,« siger Morten Greve og tilføjer:

»Det er bl.a. derfor ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 22. november 2023

Del på
By Goul

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-