Sommermøde-tradition i Storring gentænkes

Image
'Danske sange i flamencokjole' lyder overskriften for Landsby Laboratoriets indslag på lørdag. Om der også medvirker en hest i Storring melder historien intet om.

Teaterfolk fra Holstebro medvirker ved proces, der skal revitalisere det årlige Sommermøde i Storring. Nye ideer kan se dagens lys på lørdag.

Storring kirke og sognegård bliver lørdag d. 2. marts omdrejningspunkt for et usædvanligt arrangement. Her får man besøg af Landsby Laboratoriet og Nordisk Teaterlaboratorium, der tidligere var kendt som Odin Teatret i Holstebro.

Under overskriften 'Verdens Musik - danske sange i flamenco kjole' vil internationale sangere fremføre en koncert med sange fra Spanien, Mexico, Cuba og Danmark. Ligeledes medvirker kirkens voksenkor.

»Der bliver en masse musik og sang, og nogen vil danse flamenco. Når vi har oplevet det, går vi konfirmandstuen hvor der også bliver sang og fortælling,« fortæller sognepræst Carsten Marvig.

Søger input til sommermøde

Arrangementet skal samtidig tjene som en art brainstorming omkring det Sommermøde som afholdes i Storring op til Sankt Hans.

»Tanken er, at folk gerne må komme med input til, hvad vi skal lave i år til Sommermødet. Her kommer Nordisk Teaterlaboratorium nemlig igen, og på lørdag vil de gerne medvirke til at få os til tænke over, hvordan vi kan gøre det lidt anderledes end vi plejer,« siger Carsten Marvig.

Sommermøderne i Storring tog sin begyndelse i 1994 og har i en årrække været afviklet over samme læst.

»Det kunne være en idé at gentænke ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 28. februar 2024

Del på
Centrum Tøj

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-