SkulpturBy Galten skydes i gang

Image
SkulpturBy Galten 2019 omfatter 20 værker udført af kunstnere fra Dansk Billedhuggersamfund samt to værker i privat eje. Flere af værkerne er udstillet på "Rådhuspladsen".

Festlig indvielse af SkulpturBy Galten 2019 på fredag. Alle er velkomne.

Alle skulpturerne i SkulpturBy Galten 2019 er blevet opstillet rundt om i byen, hvor de skal stå indtil udstillingen slutter 20. oktober.

»Det er en udfordring. Først at beslutte hvor de forskellige skulpturer skal stå, de skal være synlige fra alle sider, passe godt ind med hinanden, og  så efterfølgende få dem placeret sikkert og godt. Men nu er vi klar. Vi glæder os til at åbne udstillingen på Torvet ved en åbningsfest fredag den 24.maj kl. 16.00 med champagne, kage, musik og taler,« siger Tove Severinsen fra arbejdsgruppen bag SkulpturBy Galten.

Musikken leveres af Duo Cortado, åbningstalen og afsløring af et værk  klares af Tage Nielsen, formand for Kultur – og Sundhedsudvalget. Kunstner Henrik Voldmester taler på vegne af kunstnerne og fra arbejdsgruppen byder Tove Severinsen velkommen og ønsker god fornøjelse.

»Der serveres champagne og kage. Kagen er leveret af Bagerhuset i Galten og frivillige står til rådighed og hjælper med servering. Så vi håber, at rigtig mange borgere vil deltage i åbningen, så vi får en festlig start. Alle er velkomne,« siger Tove Severinsen.

Hent et gratis katalog

Kataloget, som er sponsoreret af Jutlander Bank,  udgives også på åbningsdagen og kan efterfølgende afhentes gratis i Bio Huset og på Galten Bibliotek.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. maj 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block