SkulpturBy 2021 er ved at tage form

Image
Læsesalen - skulturen af Henrik Vilhelm Voldmester - indgik i SkulpturBy 2019. Arbejdsgruppen bag 2021-udgaven af udstillingen bebuder 20 nye spændende skulpturværker i årets udstilling.

Gruppen bag SkulpturBy 2021 lover spektakulære værker i udstillingen fra 21. maj.

Arbejdsgruppen bag SkulpturBy Galten 2021 har under nedlukningen haft fuld fart på planlægningen af den kommende udstilling.

»Vi planlægger med de positive briller på, og tror og håber, at projektet kan gennemføres som tidligere år. Bliver det ikke tilfældet vil vi naturligvis tilpasse os retningslinjerne,« siger Tove Severinsen.

»Udstillingen kommer, det er sikkert og vist. Det, som kan være usikkert på nuværende er åbningsfesten og hvordan vi planlægger rundvisningerne, men udstillingen løber i perioden 21. maj-24. oktober. Vi glæder os til at vise hvilke værker, der kommer til Galten denne gang, og kan allerede nu love, at det bliver spektakulære værker, som udtrykker mange kunstneriske genrer gennem enkle materialer,« siger Tove.

I arbejdsgruppen har man fået  inspiration og kontakter ved at besøge lignende udstillinger forskellige steder i Jylland.

»Der er nye kunstnere, og der er gensyn med kunstnere fra tidligere år. Igen i år kommer der 20 nye værker, og vi håber, at der ligesom tidligere år bliver mulighed for, at vi køber et eller flere værker, som kan blive stående her i byen så den permanente udstilling øges efter hver udstilling,« fortæller Tove Severinsen. Hun har sæde i arbejdsgruppen sammen med Ellen Jensen, Sonja Henriksen og Kirsten Simonsen.

Læs Galten Folkeblad 20. januar 2021

Del på
Super Brugsen Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-