Skovbys tennisbaner står i et helt nyt lys

Image
Et nyt LED-baseret lysanlæg har optimeret betingelserne for at spille tennis i Skovby i foråret og efteråret.

Tennisklubben har haft den store tegnebog fremme op til den nye sæson.

Nye og gamle medlemmer kan glæde sig over en ny stor investering i tennisklubben i Skovby.

Få uger før sæsonstart er der installeret et nyt lysanlæg med LED-lamper. Det betyder, at der nu er optimale forhold til at spille tennis, selvom det i de tidlige forårsmåneder og i efteråret bliver mørkt tidligt på aftenen.

»Et lysanlæg gør forskellen på, om du kan nå at spille tennis eller ej, hvis du kommer sent hjem fra arbejde eller først lige skal have puttet børnene. Derfor er vi enormt glade for – og stolte af – at vi nu kan tilbyde et topmoderne lysanlæg til vores medlemmer,« siger Christopher Lambert, nyvalgt hovedformand for Skovby IF.

Stor medlemstilgang

Pærerne i det gamle lysanlæg var efter mange års brug for svage.

Udover at lyse stærkere vil de nye lamper med LED-teknologi også bruge betragteligt mindre strøm. Investeringen på cirka 70.000 kr. er bl.a. muliggjort af en donation på 20.000 fra Galten Sparekasses Fond.

Skovby IF Tennis oplevede i sidste sæson stor medlemstilgang og rundede for første gang i mange år 100 medlemmer. Men der er plads til endnu flere, også nybegyndere, lyder det fra formanden for klubbens tennisafdeling, Martin Johansen, der fremhæver, at der er gratis træning til både børn og voksne når kontingentet er betalt.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 23. april 2019

 

 

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block