Skovby-drenge arrangerer loppemarked lørdag

Image
Skovby-drenge arrangerer loppemarked lørdag
En god ide. Det er, hvad de tre drenge Haakon, Kevin og Lasse fra Skovby har fået. Den går ud på at sælge aflagt legetøj videre til andre børn og tjene penge til billigere slush ice og popcorn ved Skovby-brugsens markedsdag næste år.
Et lille handelstalent gemt i maven? Det kan man med rette sige, at Haakon, Lasse og Kevin fra Skovby har. De tre drenge har taget initiativ til et loppemarked på lørdag i Skovby Forsamlingshus for at tjene penge på deres aflagte legetøj.
Legetøj, børnetøj, pusleborde og gyngeheste. Alt hvad der har med børn at gøre er i centrum, når der på lørdag i Skovby Forsamlingshus holdes loppemarked.
Det er seksårige Haakon og jævnaldrende Lasse samt Kevin på 11 år, der har fået ideen til at holde et børneloppemarked, hvor de vil sælge deres legetøj videre til andre børn, og de inviterer andre børn til at gøre det samme. 
Ideen opstod fordi Haakon sammen med sin mor, Gitte Timmermann, i noget mindre målestok afholdt et loppemarked hjemme i deres have i sommer. Og det inspirerede både Haakon og vennen Lasse og hans storebror Kevin til en gentagelse.
- De synes, det var lidt spændende, at man kunne få penge ud af de legesager, man ikke leger med mere, fortæller Gitte Timmermann, der har hjulpet drengene med at realisere loppemarkedsplanerne.
Slush ice og popcorn smager nice
Drengene manglede imidlertid et sted til deres arrangement, så de henvendte sig til uddeler i Skovby-brugsen, Kjeld Rasmussen med sigte på lidt hjælp, og det gav pote.
- Det ville jeg gerne være med til at støtte. Jeg synes, det er en god ide, når unge mennesker gider at gøre noget, så det vil jeg gerne bakke op om, forklarer han.
Derfor tilbød Kjeld, at SuperBrugsen i Skovby kunne stå for at leje Skovby Forsamlingshus til arrangementet. Og imens loppemarkedet begyndte at tage form, var drengene hurtigt i gang med at fantasere om, hvad den kommende indtjening skal  bruges til.
Resultatet er faldet på slush ice og popcorn i forbindelse med Skovby-brugsens markedsdag næste år.
- Så håber vi, at vi kan købe slush ice til en krone. Det smager nice, forklarer Haakon og Lasse efterfulgt af smørrede grin.
Legetøj, børnetøj og nisser
De har store forventninger til dagen, og lidt forskelligt at byde ind med af legesager. Haakon forklarer, at han vil have alle sine legesager med, imens Lasse afviser, at han vil have nogen med, da han allerede er rig.
Arrangørerne melder at både børn og voksne er velkomne til at have en bod ved loppemarkedet, så længe det har noget med børn at gøre. Både børnetøj og børnemøbler kan således indgå, ligesom der herudover også må medvirke boder med julepynt. 
Tilmelding for bod sker ved kassen hos SuperBrugsen i Skovby. Loppemarkedet finder sted på lørdag den 5. november fra kl. 10-15, hvor alle er velkomne. Entreprisen er fem kroner for børn og ti kroner for voksne. Kaffe, saft og kage kan købes.
jlc
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-