Skjørring får krolfklub

Image
Lisa Sørensen, Jeannette Sørensen, Maj Bjerno tester krolf-udstyret.

Søndag d. 4. juni i Skjørring Bypark kan alle interesserede blive introduceret til krolf-spillet.

»Sidste år blev der etableret en krolfbane i Skjørring Bypark – et åndehul for landsbyens beboere, og vi fik ligeledes doneret et krolfsæt med køller og kugler til otte spillere,« fortæller Einar Westberg, formand for Skjørring Bylaug.

Kugler og køller findes i et aflåst skab, som den gavmilde sponsor også har opsat.

»I år skal vi rigtig have gang i Skjørring Krolf ved Skjørring Bylaug, og 4. juni lægger vi ud med en introduktionsdag hvor alle interesserede i området er velkomne,« fortæller Einar videre og tilføjer:

»Vi håber der kommer mange, så vi kan få gang i flere hold, det kunne f.eks. være formiddagshold, for pensionister, eller om eftermiddagen for børn og forældre/bedsteforældre. Mandag aften er der allerede et hold der er i gang, hvor der spilles og grilles medbragt mad – der kan sagtens være plads til flere hvis man har lyst.«

En munter og lærerig eftermiddag

Som medlem af Skjørring bylaug er man gratis medlem af Skjørring Krolf, og kan efter en introduktion få kombinationen til krolfskabet. Ellers kan man tegne et medlemskab i Bylaugets regi, fortæller formanden.

Introduktionsrrangementet til krolf i Skjørring afholdes 4. juni fra kl. 13.

Arne, der har sponsoreret krolfbane m.m. og to gange har været Århusmester, har styr på alle spillets kringelkroge og vil sørge for en munter og lærerig eftermiddag.

Har du ikke mulighed for at deltage, men gerne vil introduceres til spillet, så er du velkommen til at kontakte Arne på tlf. 2195 4339 og lave aftale om en introduktion til spillet.

Læs Galten Folkeblad 31. maj 2023

Del på
Berger Optik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-