Skanderborg-borgmester Frands Fischer i nytårshilsen: Et stærkt, grønt og dynamisk erhvervsliv

Image
Borgmester Frands Fischer. Foto: Skanderborg Kommune

I en nytårshilsen til kommunens erhvervsliv bebuder borgmester Frands Fischer at byrådet vil arbejde målrettet på at få Skanderborg Kommune tilbage i top 10 i Dansk Industris målinger af erhvervsklimaet blandt landets kommuner, og varsler en ny og ambitiøs erhvervspolitik i 2022.

Under normale omstændigheder afholder Skanderborg Kommune en nytårskur for erhvervslivet primo januar. Denne seance har corona spændt ben for.

I stedet for en tale ved nytårskuren har borgmester Frands Fischer udsendt en mailhilsen til kommunens virksomheder. I mailen oplister borgmesteren nogle af de initiativer kommunen planlægger for at gøre Skanderborg Kommune til et bedre sted at drive virksomhed.

»Vi har brug for et stærkt erhvervsliv i Skanderborg Kommune. Ja, vi kan faktisk ikke klare os uden. Derfor er erhvervslivet et vigtigt fokusområde for Byrådet og kommunen som helhed. Og det går godt; Inden for de senere år er der skabt mere end 1000 nye private arbejdspladser i Skanderborg Kommune. Ifølge de senest opgjorte tal er der nu 20.972 private arbejdspladser,« skriver Frands Fischer.

Øget samarbejde med private leverandører

Borgmesteren påpeger, at byrådet har fokus på at understøtte den gode udvikling. Her henvises til at 19. pladsen blandt landets 98 kommuner i  2021-udgaven af Dansk Industri årlige vurderinger af erhvervsklimaet ikke er så rinde endda, men det kan blive bedre.

»Vi vil i top-10. Det har vi været før, og det kan vi komme igen, for vi har forudsætningerne for det. Et af de områder, som DI-undersøgelsen har peget på er, at vi kan forbedre brugen af private leverandører. Den udfordring tager vi op. I begyndelsen af året kommer Økonomiudvalget til at arbejde mere konkret med, hvordan vi kan blive bedre til at udbyde opgaver og samarbejde med private leverandører,« skriver borgmester Frands Fischer.

Fart på grøn omstilling

Den grønne omstilling er ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 12. januar 2022

Del på
House of Nails

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-