Skal du opleve MGP i Bio Huset?

Image
To af Bio Husets bestyrelsesmedlemmer genopstiller ikke ved generalforsamlingen 13. marts. Var det noget for dig at påtage dig en frivillig opgave i områdets meget aktive biograf og kulturhus?

Sædvanen tro inviterer Bio Huset til en festlig MGP-aften i Bio Husets sal, og der plejer at være "run" på billetterne.

MGP finder sted den 24. februar og den 8. februar frigives billetterne på Bio Husets hjemmeside.

»Vi har efterhånden afholdt MGP mange gange, og det plejer at være en festlig aften med glade børn og deres forældre i en pyntet biograf, hvor ballonerne flyver rundt omkring de dansende. Det er ganske gratis at deltage, men alle skal have en billet,« siger Tove Severinsen fra Bio Huset.

30-års fejring til august

I marts 1994 var der stiftende generalforsamling i Galten Bio og den selvejende institution var en realitet.

I dag hedder stedet Bio Huset og er et meget aktivt kulturhus, der samler unge og gamle om både film og andre aktiviteter.

»Det skal naturligvis fejres, at der er gået 30 år, men vi venter til sommer med at holde festen, nemlig lørdag den 17. august, hvor solen plejer at skinne,« lyder den optimistiske spådom fra bestyrelsesformanden.

Behov for nye bestyrelsesmedlemmer

Bio Huset drives af en bestyrelse og omkring 80 frivillige.

Aktuelt er der ved generalforsamlingen onsdag d. 13. marts behov for to nye bestyrelsesmedlemmer. Desuden ønskes husets fredag-søndagshold suppleret med 2-3 nye frivillige.

»Har du lyst til at være en del af et aktivt hus, så kontakt os gerne på kontorets telefon eller mail og hør mere om, hvad opgaverne går ud på,« siger Tove Severinsen.

Selv om det stadig er vintervejr, er Bio Huset i gang med at planlægge programmet for sommerens friluftskoncerter i juni og august på Torvet.

»Der er allerede flere bands, der har budt ind, men der er plads til flere. Så spiller du i et band og tænker, at udendørs scenen på Torvet kunne være egnet til jeres musik, så kontakt os gerne på info@biohuset.dk. Vi sørger for teknikken og publikum,« siger Tove Severinsen.

Læs Galten Folkeblad 7. februar 2024

Del på
John Frandsen

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-