Sjette krimi fra Høver-forfatter

Image
'Fatale sekunder' er den sjette krimi-udgivelse fra forfatteren Erik Frandsen fra Høver.

Erik Frandsen byder på både spænding og ironiske kommentarer i sine krimier. I næste måned går den sjette krimiudgivelse fra den lokale forfattere i handelen.

Den 16. september udkommer Erik Frandsen fra Høver med sit sjette epos som krimiforfatter. Titlen er 'Fatale sekunder'.

»For mig er det måske den mest specielle i den forstand, at historien mere omhandler personerne og deres udfordringer. Naturligvis er der mord og et opklaringsarbejde, men det er nu alligevel de mange skæbner, som fylder de fleste sider,« fortæller Erik Frandsen.

»Vi møder et ægtepar, hvis langvarige ægteskab er gået i stå. Vi møder en særdeles velanset advokat, som dagligt døjer med sit OCD. Vi møder den 50-årige kvinde, som faktisk godt inderst inde vidste, at hun var lesbisk, men det kunne man ikke sige til sine indremissionske forældre. Nu gør hun noget ved det,« siger Erik og løfter yderligere en flig af indholdet:

»Vi møder universitetslæreren, som ikke kan holde fingrene fra andre kvinder selvom, han er gift og har to små børn. Vi møder mange flere, og det hele starter jo med de fatale sekunder, hvor emnet organdonation kommer på banen.«

Forfatterens syn på mange ting

Ligesom ved de foregående fem udgivelser siden debuten i 2012/2013 har Erik Frandsen sine øjne og ører på alt, hvad der rører sig omkring os. Læseren vil møde masser af kommentarer fra forfatteren om dette og hint.

Krimien afsluttes med en epilog, som sjældent bruges. Her får man for alvor forfatterens syn på mange ting med specielt fokus på emner fra krimien.

Forfatterskab i udvikling

Nogen guldgrube er det ikke at være krimiforfatter når man ikke nyder stjernestatus med deraf eksploderende salgstal.

»Desværre er der stadig ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 20. august 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block