Seniorer indbydes til aktivitets-tapas i Stjærhallerne

Image
-

I samarbejde med DGI inviterer Stjær Boldklubs senior-motion til aktivitets-tapas i Stjærhallerne mandag den 25. september kl. 9-12.

Stjær Boldklub har i dag aktiviteter for seniorer, men vil meget gerne tilbyde flere aktiviteter i bestræbelsen på at gøre endnu flere aktive.

»Vi havde en stand på den netop afholdte seniormesse og her havde vi flere forespørgsler på andre end de aktiviteter vi i dag har i Stjær Boldklub. Selvfølgelig er vi klar til at kunne tilbyde nye former for motion nye aktiviteter når der er en efterspørgsel for dette,« siger John Haarup Laursen fra Stjær Boldklub.

I dag kan man spille krolf og petanque, men på aktivitets-dagen på mandag vil man præsentere andre muligheder, som Stjær Boldklubs seniormotionister vil kunne tilbyde, bl.a badminton, curling, gåtur, gå-fodbold, motionsfloorball, pickleball og skumtennis

»Til afviklingen af arrangementet får vi i løbet af formiddagen hjælp af instruktører fra DGI, som har en rigtig god erfaring med netop de aktiviteter. Alle er meget velkommen til at komme og være med. Man skal blot huske at have en påklædning på som man kan røre sig i og have fodtøj på som kan bruges indendørs.«  nj

Læs Galten Folkeblad 20. september 2023

Del på
Galten Autoteknik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-