Sanne Bruun Jensen er Årets Energibombe

Image
Ved prisoverrækkelsen ses fra venstre bestyrelsesformand i Skanderborg Taekwondoklub Torben Sachmann Hansen, Årets Energibombe Sanne Bruun Jensen og Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA.

Med næsten 30 procent af stemmerne blev Sanne Bruun Jensen vinder af Årets Energibombe. En pris som AURA uddeler til en frivillig i en forening.

Træningaftenen forleden hos Skanderborg Taekwondo Klubs hold gik ikke helt, som træneren, Sanne Bruun Jensen, havde regnet med, da hun blev  overrasket af repræsentanter fra AURA, Skanderborg Taekwondo Klub og sine forældre med budskabet om at hun havde vundet afstemningen, og er Årets Energibombe 2022.

»I første omgang blev jeg meget overvældet over at blive nomineret, og nu har jeg vundet. Det er en kæmpe ære og den største anerkendelse, jeg kan få, fordi det viser, at både børn og forældre sætter pris på det arbejde, jeg laver,« siger den glade vinde Sanne Bruun Jensen.

Prisen Årets Energibombe gives til en frivillig som gør en ekstraordinær indsats i en lokal forening. Gennem de seneste 20 år har Sanne fungeret som hjælpetræner, træner, instruktør, udvalgsmedlem og bestyrelsesmedlem i Skanderborg Taekwondo Klub. For nuværende er hun ansvarlig instruktør for klubbens hold for de højest graduerede børn/unge samt klubbens elitehold i kamp. Derudover er hun som medlem af klubbens aktivitetsudvalg med til at drive klubbens sociale events som børnefest, fastelavn og juleafslutninger.

»Sanne står bare altid i første række, når vi beder om hjælp til afvikling af stævner, klubarrangementer og andre praktiske opgaver,« siger Torben Sachmann Hansen, formand for Skanderborg Taekwondo Klub, som havde nomineret Sanne til prisen.

Stor interesse

AURA kårer Årets Energibombe for fjerde gang, og har oplevet stor interesse for prisen:

»Vi er glade for, at så mange foreninger, andelshavere og energibomber har lyst til at deltage i vores initiativ og hjælpe os med at påskønne de frivillige i områdets mange foreninger,« siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA.

Årets Energibombe findes blandt AURA's andelshavere, ligesom det er andelshaverne som udpeger vinderen via en afstemning. De andre nominerede til prisen i år var Martin Kølner-Augustson, FDF Hørning, Anders Birch, Sjelle-Skjørring Musik & Scenekunst, Caroline Wolff og Sarah Schouby, Go Gymnastik Odder og Sakariya A. S. Mohamed, Viby IF Basketball.

Med titlen som Årets Energibombe følger 5.000 kr. til vinderen og 25.000 kr. til vinderens forening.

Del på
AURA

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-