Rotaryklub må aflyse årets juletræsfest

Image
Det var en kæmpe succes med 260 glade deltagere, da Galten-Skovby Rotaryklub i fjor stod bag relanceringen af byens store juletræsfest. Succesen skulle have været gentaget i december i år, men det forhindrer Covid-19-situationen desværre.

Covid-19-situationen har tvunget Galten-Skovby Rotaryklub til at droppe en stor juletræsfest i Galten-hallen i december.

Galten-Skovby Rotaryklub var klar til at gentage sidste års succesfulde juletræsfest i Galten Hallen i december, men i lyset af den aktuelle Covid-19 situation har klubben besluttet, at der først bliver juletræsfest igen til næste år.

»Vi er selvfølgelig rigtigt kede af, at vi som tingene ser ud nu, bliver nødt til at udsætte,« siger klubbens præsident Vagn Soelberg.

»Flere af sidste års sponsorer havde tilkendegivet at de var klar til også i år at yde et bidrag så vi kunne holde en super fest for byens børnefamilier. Vi var helt klar med opdaterede planer baseret på læringen fra sidste år og Galten Hallen var reserveret. Så vi håbede på og krydsede fingre for at Covid-19 situationen ville komme under kontrol, sådan at vi kunne holde festen med mindst 50 deltagere flere end sidste år. Men sådan skulle det ikke være.«

Planlægger ungdomscamp

Galten-Skovby Rotary klub er ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 18. november 2020

Del på
Galten-Skovby Rotary Klub

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-