Posthus bliver til "neglehus" for en tid

Image
Posthus bliver til "neglehus" for en tid
Smilene er intakte hos (fra venstre) Rikke Rohbrahn, Mette Møller og Britt Rosfeldt Nielsen i House Of Nails og Klinik for Fodterapi, selv om de har været nødsaget til i nogle måneder at forlægge klinikadressen til Torvet 5. I
baggrunden ses den nu rømmede og hårdest ramte østvendte del af House Of Nails på Torvet 3A. Her skal der
affugtes i en måned inden håndværkerne kan begynde at renovere gulv, vægge og lofter efter vandskaden.
Omfattende vandskade tvinger House Of Nails til genhusning i mindst tre måneder.
Fra og med denne uge har House Of Nails og Klinik for Fodterapi holdt flyttedag. Det sker fjorten dage efter at lokalerne på Torvet 2A blev svært skadede af vand fra en radiator på 1. salen, 
Derfor er klinikfællesskabet nu midlertidigt rykket over i de tidligere posthus-lokaler på Torvet 5.
Naboen til House Of Nails, Restaurant Torvet, blev også hårdt ramt af vandskaden søndag d. 11. marts og har ikke haft åbent siden.
»Ved 15.50-tiden blev vi ringet op af G4S som på overvågningskameraet kunne se, at det styrtede ned med vand. En lampe nær kameraet fremstod nærmest som en bruser,« fortæller House Of Nails' indehaver, Rikke Rohbrahn.
»Vi fik fat i en nøgle til lokalet på 1. sal og fik lukket radiatoren af. Herefter arbejdede vi og et skadeservicefirma i flere timer på at få vandet ud og inventaret rykket ned i den anden ende, hvor vi kunne åbne igen mandag morgen.« 
En måneds affugtning
Hårdest ramt er den del af lokalerne som vender ud mod Torvet, men store dele af klinikken, indtil et par meter fra Galten Selskabslokale, er berørt.
»Efterfølgende har vi haft fugtteknikere til at måle. De vil have alle lofter, vægge og gulv i den forreste del ned. Her skal affugtes i en måned inden håndværkerne kan gå i gang og arbejdet forventes at vare tre-fire måneder,« fortæller Rikke.
Set i det perspektivt var det meget belejligt at det gamle posthus stod ubenyttet hen mens processen angående et fremtidigt byggeri på grunden pågår.
»Vi kunne leje lokalet i indtil et halvt år, så efter en grundig rengøring har vi rykket hele butikken derover således at alle behandlinger hos House Of Nails og Klinik for Fodterapi kan foregå her. Dog lukker Audionova Hørecenter midlertidigt ned. Her kan man i stedet benytte firmaets afdelinger i Ry og Skanderborg,« fortæller Rikke Rohbrahn.
Galten Festlokale fortsætter uændret i perioden.
I et nabolokale til festlokalet er Galten Kampsportscenter i øvrigt ved at indrette faciliteter til træning i judo, karate og taekwondo.
Læs Galten Folkeblad 26. marts 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block