Pilleovnsforhandler åbner showroom i Skovby

Image
Sune Søgaard (t.v.), Jesper Marcussen og Jan Rahbek står i weekenden klar i MCZ Nordens showroom på Ursusvej i Skovby til at vejlede private om de innovative MCZ pilleovne.

Nordens førende pilleovnsforhandler, MCZ Norden åbner for salg til private med showroom i Skovby.

I weekenden åbner MCZ Norden showroom på Ursusvej 3 i Skovby.

Et par hundrede kvadratmeter fordelt på to plan rummer MCZ pilleovne, både i brug og som udstilling.

Ved en åbningsevent i weekenden står specialiserede teknikere med 100 procent styr på produktet klar med gode tilbud og lidt godt at spise og drikke.

»Private kunder kommer ofte forbi kontoret for at se ovnene, snakke med os eksperter, og de vil også gerne købe hos os. Så vi kan mærke, at der er kunder i nærområdet. Derfor er det oplagt, at vi kan give dem optimal rådgivning og mulighed for at handle lokalt,« siger direktør Sune Søgaard om nyskabelsen.

Kompetent rådgivning og service

Hos MCZ Norden oplever man god rådgivning og service som nøglen til kunderne:

»Vi satser meget på service. Andre steder køber man bare en pilleovn og får den leveret, det er det. Vores serviceafdeling vokser. Her oplever vi et stort behov,« siger Sune Søgaard.

MCZ specialuddanner deres teknikere i produkterne, og det er de teknikere, der skal stå for fremvisninger i showroomet.

I weekenden den 16.-17. marts kl. 10-13 kan alle kigge forbi, mens man fremadrettet booker tid på mcz.dk for at få en fremvisning og kompetent rådgivning.

En nordisk succes midt i Skovby

Det er gået over alle forventninger, siden Sune Søgaard i 2006 overtog forretningen og satte fokus på salget af pilleovnene fra MCZ.

I 2012 fik han eneretten på MCZ-produkterne i Danmark, i 2014 blev MCZ Norden kåret som Gazellevirksomhed af Børsen, og fordi det gik så godt, og servicen fortsat er så god, har MCZ Norden oprettet en svensk afdeling efter ønske fra det italienske hovedkontor.

MCZ Norden er en lille succesfuld del af italienske MCZ, som i dag er den mest sælgende producent af pilleovne i Europa.

Læs Galten Folkeblad 12. marts 2019https://www.epaper.dk/galten-folkeblad/uge-11---2019/

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block