Padel-dillen har bidt sig fast i Galten-Skovby

Image
Flow Padel Galten er indrettet i en hal bygget til formålet i Erhvervsparken Klank. Her findes også rum for et godt socialt samvær ved siden af spillet på de seks baner.

Flow Padel-centret i Galten har eksisteret i lidt over et år og oplever støt stigende interesse.

Padelsporten har for alvor vundet fodfæste i Galten-Skovby. I februar rundede Flow Padel-centret i Erhvervsparken Klank et års drift i hallen, som blev bygget specifikt til formålet.

Initiativtagere til Flow Padel Galten er tre familier, hvoraf de to er lokalt bosiddende.

»Opstarten er drevet af især mændenes passion for padel og ikke mindst, at der gemmer sig lidt iværksætteri i maven. Det at arbejde med noget man er passioneret omkring har været en drivkraft,« fortæller Karina Pedersen.

Hendes mand, Simon Nye­gaard, er daglig chef for padelcenteret. Ejerskabet deler parret med Kasper og Karina Bisgaard, der ligeledes bor i Skovby, mens det tredje ejerpar Christian og Ida Alsen er bosiddende i Holstebro.

Ofte fuld belægning i aftentimerne

Hos Flow Padel kan man booke en singlebane til to spillere samt fem doublebaner til hver fire spillere. Priserne varierer fra 160 til 250 kroner pr. time afhængigt af tidspunktet. Der er åbent alle dage i tidsrummet kl. 5.30-24.

»Der er som oftest fuld belægning i hverdagene efter kl. 18, da vi også tilbyder en del holdaktiviteter der, men der er rig mulighed i dagtimerne og eftermiddagene for at booke en bane, en træner eller at øve med boldmaskinen som er gratis at låne,« fortæller Karina.

Centret stiller lånebat til rådighed, og der er mulighed for at benytte centrets brugte bolde eller at købe nye boldrør.

Sociale holdaktiviteter

»Vi har mange tiltag og hold-aktiviteter, hvor man kan komme som enkeltperson. Her kan nævnes seniorpadel hver mandag kl. 9-10. Derudover har vi damehold onsdag aften og barselspadel hver fredag morgen,« forklarer Karina Pedersen.

Desuden fokuserer man fra ejernes side meget på det sociale. Således arrangeres der f.eks. "pizza, piger og padel-" samt "mænd, padel og pilsner-aftener".

»Det er sociale arrangementer hvor alle niveauer og nybegyndere er velkomne. Vi går op i den gode stemning og at skabe et godt sammenhold lokalt. Og det må man sige vi har opnået,« konstaterer Karina Pedersen.

Især har ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 10. april 2024

Del på
Berger Optik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-