På udveksling i Slovenien med Lions Club

Image
Simone Kallehauge (yderst til højre) sammen med nogle af deltagerne i sommerens Lions Youth Camp i Slovenien.

18-årige Simone Kallehauge fra Galten var i juli på udvekslingstur i Slovenien, udsendt af Lions Club Galten-Skovby. Her følger Simones beretning om oplevelserne.

Af Simone Kallehauge

Jeg var så heldig at få muligheden at komme på udvekslingstur via Lions Club Galten-Skovby.

Fredag den 12. juli klokken lidt i fire om morgenen stod jeg med min familie klar i Billund lufthavn, og ventede spændt på at det var tid til at sige farvel, for nu skulle jeg til Slovenien.

Takket være Lions, har jeg været på den fedeste tur nogensinde. Via "Lions Youth Camps and Exchange" fik jeg muligheden for at komme ud at se verdenen på egen hånd. Det indebar syv dage hos en værtsfamilie fulgt af 11 dage på en camp med andre unge fra hele verden.

Sammen med en anden fra Danmark fløj vi via Amsterdam  til Ljubljana lufthavn i Slovenien, hvor vi ville blive hentet af hver vores tildelte værtsfamilie.

Min familie bestod af en mor: Stanka og to døtre: Nina og Katja. Dog var Katja selv på Lions-udveksling.

Picnic med værtsfamilie

Vi oplevede en masse spændende steder og smagte en masse traditionelt slovensk mad. De gjorde meget ud af at jeg skulle føle, hvordan deres familie var. Allerede om søndagen, blev der afholdt en picnic, hvor en masse af min værtsfamilies familiemedlemmer kom og spiste frokost.

I min tid hos værtsfamilien oplevede jeg flotte naturområder. Vi besøgte og spiste hos bedsteforældrene, fodrede dådyr, besøgte historiske steder ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 5. november 2019

LK

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block