Over 100.000 kr. uddelt fra Galten Sparekasses Fond

Image
Glade støttemodtagere fra Skovby Sportsklub til et initiativ med Nano Basketball.

»I gør en forskel for hele området«. Sådan lød det torsdag aften til de fremmødte i Jutlander Bank, da der blev uddelt penge til lokale foreninger og initiativer.

Der var inviteret til uddeling af penge fra Galtens Sparekasses Fond i Jutlander Bank, og her lagde afdelingsdirektør i banken, Morten Greve i sin tale til de heldige modtagere, stor vægt på modtagernes engagement.

»Aftenen handler ikke kun om at dele penge ud. Det handler også om, at vi får mulighed for at takke jer for det store arbejde og den indsats, I gør, for hver jeres forening, for byerne og for hele vores lokale område. Det er jer, der er ildsjælene. Det er jer, der gør en forskel,« lød det fra Morten Greve.

»Corona har vist – og viser stadig – sit grimme ansigt, så det var en stor fornøjelse at dele penge ud i aften og se, hvor stor glæde det bringer hos alle modtagerne,« sagde den glade afdelingsdirektør, da aftenen var omme.

Der blev uddelt over 100.000 kroner til forskellige foreninger og projekter.

»Vi kunne have delt mange flere penge ud, for vi oplevede endnu en gang rekordmange ansøgninger. Vi er utrolig glade – ja, faktisk stolte over – at vi har vores fond. Ikke mindst er vi glade for, at flere og flere får øjnene op for, at vi har fonden,« sagde Morten Greve inden tilføjede:

»Vi kan desværre ikke efterkomme alle ønsker, og vi kan heller ikke altid opfylde en ansøgning med det fulde beløb, men vi opfordrer til, at folk bliver ved med at søge. Også selvom de får nej én eller flere gange.«

Galten Sparekasses Fond i Jutlander Bank uddeler typisk midler tre gange om året.

Læs Galten Folkeblad 12. august 2020

Del på
b

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block