Oplev charmerende britisk-irsk folkemusik i lokale rammer

Image
Jane Clark (violin) og Shane Donnelly (guitar og vokal) er en musikalsk duo med en blændende musikalitet og en charmerende fremtoning. Foto: Jesper Edvardsen

Torsdag d. 9. november kl. 20 byder Skovby Forsamlingshus på en koncert med den britisk-irske folkemusikduo Jane & Shane.

Arrangementet med Jane & Shane markerer samtidig den lokale opstart af "Liv i Forsamlingshusene"-initiativet, der gennemføes i samarbejde med Skanderborg Kommune.

Der er garanti for en skøn musikalsk oplevelse i selskab med Jane & Shane, bestående af Jane Clark (violin) og Shane Donnelly (guitar og vokal) – to bemærkelsesværdige musikere med rødder i henholdsvis britisk og irsk folkemusiktradition.

Jane er kendt for virtuost violinspil, der formår at fange hjertet og sjælen i enhver melodi. Sammen med Shane, hvis stærke vokal og fingerfærdighed på guitaren skaber enestående harmonier, udgør de et usædvanligt musikalsk partnerskab.

Brød igennem sammen med Niels Hausgaard

Duoen mødte hinanden i København i 2000 og brød for alvor igennem som en dygtig duo i 2003 i Niels Hausgaards show. Her blev de introduceret med de rosende ord: "engelske Jane og irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i særklasse."

Hos Skovby Forsamlingshus er man stolte over at være en del af "Liv i Forsamlingshusene"-projektet, som støttes af Landsbysamvirket, Kultursamvirket og Skanderborg Kommune. Initiativ skal styrke fællesskabet i lokalsamfundene ved at give støtte og tilskud til forskellige kulturelle arrangementer ude i lokalsamfundene.

Et borgerhus der tjener de lokale behov

Forsamlingshuset i Skovby har udviklet sig til et centralt mødested for mennesker i alle aldre og fungerer som et vigtigt samlingspunkt i byen.

Under ledelse af Skovby Borgerforening arbejdes der målrettet på at transformere forsamlingshuset til et "borgerhus," der kan byde på en bred vifte af aktiviteter til glæde for lokalsamfundet.

Skovby Forsamlingshus arbejder målrettet på at transformere sig til et "borgerhus," der tjener hele lokalsamfundets behov.

Tilmelding til koncerten med Jane & Shane foregår ved at kontakte Hanne senest den 6. november på telefon, sms eller e-mail: 91994447 / info@skovby-galten-forsamlingshus.dk.

Læs Galten Folkeblad 1. november 2023

Del på
By Goul

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-