Omfattende byggeprojekt på vej ved Torvet

Image
Omfattende byggeprojekt på vej ved Torvet
Lasse Larsens ejendomsselskab Sienko Ejendomme har købt den tidligere Spar-supermarkedsbygning samt længen der huser Gi' Gaven og Ravns Elforretning med henblik på om et par år at opføre ny kombineret bolig- og butiks-byggeri i 4-5 etagers højde på arealet.
Lasse Larsen og Sienko Ejendomme vil opføre boliger og butikslejemål ved Torvet.
Ved årsskiftet har Sienko Ejendomme i Galten midtby købt tre matrikler, der omfatter den tidligere Spar-supermarkedsbygning, længen med butikkerne Gi'Gaven og Ravns El-forretning, samt de parallelt beliggende træ-garager tilhørende Ravns El-forretning.
Bygningerne er købt med henblik på nedrivning til fordel for byggeri af butikslokaler i gadeniveau med boliger ovenpå.
Køber er Lasse Larsen, markant bygmester i lokalområdet siden 1975. For et år siden afhændede  han sit firma Lasse Larsen Huse. Det er således Lasse Larsens personlige selskab Sienko, der står bag købet af matriklerne på Torvets sydside.
I forvejen står Lasse Larsen bag ejendommen Torvet 3, der på Torvets nordside bl.a. huser Galten Apotek og Berger Optik.
»Jeg vil jeg gerne medvirke til at forskønne området. Jeg mener, at det længe har set trist ud,« siger Lasse Larsen.
Byggestart tidligst om halvandet år
Han har købt ejendommene på Torvets sydside af Just Ravn, enke efter Kyhl Ravn, der i sin tid ejede såvel Ravns El-forretning samt bygningerne der tidligere husede Spar og lokalerne med Gi'Gaven.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 16. januar 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block