Oliver fra Låsby er nomineret til Dansk Motorsport Award

Image
15-årige Oliver Svendsen, Låsby er nomineret som 'Årets Talent' ved Dansk Motorsport Award, der uddeles 22. februar.

Det 15-årige motor-sportstalent Oliver Svendsen fra Låsby har påkaldt sig motorsportens opmærksomhed i en sådan grad at han er nomineret til prisen som 'Årets talent' ved Dansk Motorsport Award 2020.

Den unge road racing-kører har det ikke fra fremmede idet hans far Carsten Svendsen er en dedikeret udøver med over 30 års erfaring som road racing-kører.

I nomineringen lyder det:

»Oliver Svendsen har gennemgået en utrolig udvikling fra den danske hobbykører til en international Road Racing-kører, som kun få af hans modstandere indtil videre har kunne hamle op med. Oliver sluttede den hollandske Yamaha R3 Talent Cup af med en samlet 6. plads og som seriens bedste newcomer. Et upcoming talent er et sikkert begreb, at bruge om Oliver Svendsen, som hvis han fortsætter sin udvikling kan nå verdenseliten. Olivers 2019-sæson har efterladt ham med tilbud om optagelse hos det officielle Yamaha Racing talentprogram i Holland frem mod sæson 2020.«

Frugten af en international satsning

Ved Dansk Motorsport Award 22. februar i København uddeles prisen til ikke blot 'Årets Talent', men til udøvere i en stribe kategorier. For Oliver Svendsen kommer nomineringen som en anerkendelse i en sæson hvor det familiedrevne team CS-M Racing har satset internationalt med træning allerede fra det tidlige forår på Alcarras-banen i Spanien og  siden løbsdeltagelse i flere lande.

Faderen Carsten Svendsen deltog i 2019 for fjerde år i træk i det britiske Isle of Man-gadeløb.

Læs Galten Folkeblad 8. januar 2020

B

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block