Nyt samarbejde skaber et julemirakel på Stougaarden

Image
Rollerne er fordelt i julespillet blandt teaterglade børn fra 5-12 år.

Julen nærmer sig og en drøm bliver til virkelighed i Toustrup. I Pottemageregnens Amatørteaterforening i Sorring øves der på livet løs juleteater til opførelse fredag i laden på Stougaarden i Toustrup.

Julen i år er nemlig noget særligt, mener Camilla Vestergaard, som er iværksætter og arrangør af Stougaardens Julemarked og Juletræer i Toustrup.

»Vi har i flere år trængt til at fejre julen med hinanden og nu har vi på Stougaarden fået mulighed for at samarbejde med engagerede børn og voksne fra Pottemageregnens Amatørteaterforening om at opføre et julespil i laden den 25. november,« siger hun (se annonce side 3).

Ideelle rammer

Rammerne i laden er ideelle til at opføre et vaskeægte juleeventyr, mener Anette Dippel, som er instruktør på julespillet, som udelukkende spilles af børn i alderen 5-12 år.

Forventningen er stor til årets julespil, som hedder ”Et Julemirakel”.

»Vi har kun plads til 150 gæster til premieren og forventer fuldt hus,« siger Camilla Vestergaard, der glæder sig til at skyde julesæsonen i gang med en aften, der udover julespillet også byder på juleklip, julehistorier, risengrød og hjemmebagte æbleskiver.

»Det er dejligt, at der er initiativrige ildsjæle i et landsbysamfund som Sorring-Toustrup, der har lyst til at skabe et fælleskab og noget at være sammen om. Det er en drøm, som bliver til virkelighed,« siger Camilla Vestergaard.

Det er nu femte år, hun arrangerer julemarked og juletræssalg på Stougaarden ved Toustrup med drømmen om at skabe nyt liv på den gamle gård.

»Med glade nissebørn på scenen og risengrød i laden, kan det kun blive en hyggelig aften,« spår hun.

Læs Galten Folkeblad 23. november 2022

Del på
Stougaarden

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-