Nyt og smartere GMF-gavekort

Image
Nyt og smartere GMF-gavekort
Galten Markedsføringsforening er nu klar med et nyt elektronisk gavekort som erstatning for det traditionelle karton-kort. 
Ud med den gamle papir-udgave og ind med det nye elektroniske plastikkort. Galten-Gavekortet bliver nu tidsvarende og fremfor alt nemmere for alle parter at håndtere.
Det administrative besvær ved det gamle gavekort, er fortid for både kunder og forretninger. Det nye Galten-gavekort kan man have liggende i pungen, og det er fremfor alt nemmere at bruge for kunden. Det elektroniske system ajourfører automatisk saldoen på kortet, så kunden i forretningen eller på internettet let kan få oplyst restsaldoen på kortet. 
Til 28 forretninger
Det er dermed helt ukompliceret at bruge, fremhæver Brian Kamper, uddeler i SuperBrugsen Galten og bestyrelsesmedlem i GMF som står bag det populære fælles gavekort.
- Det er for at følge med på noderne. Vi synes, det er smart overfor kunden, og skal man give en gave er det mere optimalt at give et kort, som er nemmere at bruge for kunden, siger Brian Kamper, der spår det nye kort succes som følge af brugervenligheden for alle parter.
Gavekortet kan bruges i 28 forretninger i Galten og købes som hidtil i kiosken hos SuperBrugsen i Galten og udstedes på ethvert beløb over 100 kroner. Det ønskede beløb tankes hurtigt på kortet, der i øvrigt leveres med pænt kortomslag og kuvert, hvor der desuden er mulighed for at skrive en hilsen. 
Når kortet er tømt for værdi returnerer butikkerne kortet med henblik på genbrug.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block