To nye spil fra lokal brætspil-udvikler

Image
Anders Poulsen fra Galten har siden 2009 udviklet i alt 30 spil-produkter, hovedsageligt bræt- og quiz-spil. Et udvalg af spillene ses på reolen bag.

'Årets Voksenspil 2023' er udviklet på Porsevænget i Galten.

Står det til Anders Poulsen fra Galten, så skal der gerne ligge godt med bræt- og quizspil under juletræerne om en måneds tid.

Med sin virksomhed Sky High Games har han med stor succes specialiseret sig i udvikling af brætspil og quiz-spil under varemærket Quizzone.

Mange af os har sikkert – uden at vide det – haft et spil i hænderne som er udtænkt af Anders Poulsen på Porsevænget i Galten.

Det gælder ikke mindst de varianter af quiz-relaterede spil, som Anders i løbet af de seneste 15 år har udtænkt over 14.000 spørgsmål til.

Flere af Anders Poulsens spil er blevet kåret som 'Årets spil' af legebranchen, og netop nu er han aktuel med de nye produkter 'Hvem ved?' og 'Frække tankestreger'.

Hvem Ved? er udgivelse nummer 30 fra Anders Poulsens hånd. Spillet er kåret til Årets Voksenspil 2023 af Legebranchen, mens det er nomineret til Årets Selskabsspil af Guldbrikken, som er en dansk kritikerpris, der siden 2009 er blevet uddelt til bræt- og kortspil.

Hvem ved? er en dyst på paratviden og på, hvor godt spillerne kender hinanden. Her er alle spillere involveret i hvert eneste spørgsmål. I hver runde skal én spiller besvare fire spørgsmål i fire specifikke kategorier, mens de andre spillere skal gætte på, om svareren kender de rigtige svar eller ej. Det skaber et sjovt og underholdende spil for alle, hvor det er muligt at vinde blot ved at være den, der kender sine modspilleres stærke og svage sider bedst.

»Hvem ved? er lavet fordi der er mange som godt kan lide at spille quizspil, men ikke gør det så tit, fordi de ikke kan matche andre i mængden af paratviden. Disse spillere imødekommer vi her, da spillet kan vindes, selvom man ikke er den med størst paratviden,« forklarer Anders Poulsen.

Hvem ved? retter sig mod spillere fra 15 år, kan have 3-8 spillere og var cirka 40 minutter at gennemføre.

Frække tankestreger

Årets anden nyudgivelse fra Sky High Games har titlen 'Frække Tankestreger – et upassende tegnespil for voksne'.

»Frække Tankestreger er et på alle måder upassende tegnespil for voksne. Her skal I tegne og gætte ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 22. november 2023

 

Del på
Jul på Torvet

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-