Ny skoleleder på Den fri Hestehaveskole

Image
Esben Nyholm (th.) tiltræder ved årsskiftet stillingen som ny skoleleder ved Den fri Hestehaveskole. Han kommer fra en stilling som pædagogisk leder ved Buskelundskolen i Stillingen. På fotoet overrækker viceskoleleder Thomas Skovbo den kommende leder skolens "klubtrøje".

Esben Nyholm tiltræder som ny skoleleder på Den fri Hestehaveskole d. 1. januar.

Mandag d. 21. november var der ekstraordinær generalforsamling på Den fri Hestehaveskole.

Forældrene skulle godkende den af bestyrelsen indstillede kandidat til ny skoleleder efter en lang og grundig ansættelsesproces med stor inddragelse af medarbejdere.

Stemningen var spændt, god og hjertelig, og omkring 100 fremmødte forældre og medarbejdere bakkede enstemmigt op om en stor beslutning på en mindre skole.

Kandidaten præsenterede sig selv med inddragelse af lyrik, sang og musik og ikke mindst pædagogiske visioner  – og alle rakte hånden op på det rigtige tidspunkt, så der kunne klappes og bydes velkommen til Esben Nyholm som ny skoleleder på Den fri Hestehaveskole fra d. 1. januar 2023.

Esben kommer fra en stilling som pædagogisk leder på Buskelundskolen i Silkeborg, og han glæder sig meget til at stå i spidsen for en veldrevet friskole med et stærkt fællesskab.

Esben fik også en ny klubtrøje, sådan gør man nemlig, når store profiler skifter klub.

Læs Galten Folkeblad 30. november 2022

Del på
By Goul

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-