Ny hovedpræmie ved Galten FS' Julefodbold

Image
Vinderen af hovedpræmien ved lodtrækningen i forbindelse med Galten FS' julefodbold kan få en lidt sødere juletid via et gavekort på 2500 kroner til køb af varer i de lokale butikker. På fotoet ses fra venstre julemanden, formanden for Galten FS Fodbold Kenneth Haüser og afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark Morten Greve.

I dagene 16.-18. december kan GFS Fodbold atter afvikle julefodbold, som for 50. gang er rammen for masser af indendørs fodbold og fællesskaber.

»Ud over, at Covid19 har aflyst julefodbolden to år i træk, ser vi med udgangen af 2022 også ind i mange andre udfordringer for både borgere og erhvervsliv i et bysamfund som Galten/Skovby. Men juletiden er også den søde tid, hvor vi skal glædes og mødes med dem vi holder mest af,« siger formanden for GFS Fodbolds bestyrelse Kenneth Haüser.

Sammen med Sparekassen Danmark har GFS Fodbold nemlig "designet" hovedpræmie til julefodboldens 50 års jubilæum: Vind for 2500 kroner varer i de lokale butikker efter eget valg.

Hovedpræmien udtrækkes som vanligt på indgangsbilletterne for alle dagene og trækkes umiddelbart efter finalerne om søndagen.

»I GFS Fodbold er vi glade for, at vi i år kan komme med en hovedsponsorpræmie som i den grad er spot-on i forhold til den tid vi lever i anno 2022 og vi er glade for, at vi sammen med en af de virksomheder som støtter op om det lokale idrætsliv kan få den nødvendige opbakning til at realisere vores ideer,« siger Kenneth Haüser.

Der er stadig mulighed for at tilmelde hold til julefodbold via https://galtenfs.safeticket.dk/

Læs Galten Folkeblad 7. december 2022

Del på
Galten FS

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-