Nordea-fonden donerer legeredskab til Bytoften

Image
Den kommende roterende vippe på Bytoften, doneret af Nordea-fonden vil få et udseende som denne og udfordre de større børns balance- og koncentrationsfærdigheder.

En roterende vippe, skænket af Nordea-fonden, bliver en del af en kommende aktivitets- og legeplads på Bytoften i Galten.

En arbejdsgruppe under Projektforum Galten Skovby, bestående af repræsentanter fra byens børnehaver, Bio Huset i Galten, Galten-Skovby City og Skanderborg Kommunes grønne afdeling, har i nogen tid arbejdet med at få lavet en aktivitets- og legeplads på Bytoften i Galten.

»Vi fik i sidste uge den glædelige meddelelse fra Nordea-fonden, at de ville give en donation til et meget anvendeligt legeredskab til Bytoften,« fortæller Karen Lindemann, der er koordinator for Projektforum på legepladsprojektet.

Donationen fra Nordea-fonden er på 30.500 kroner og pengene vil gå til en roterende vippe, leveret af legepladsfirmaet Elverdal A/S. De har tegnet en spændende plads, der vil give mange aktivitetsmuligheder for børn og unge som supplement til Skaterparken og legepladsen til de mindste børn.

»Vi har sponsoreret penge til en roterende vippe. Hermed har børnene og de unge mulighed for både at vippe og lave roterende bevægelser. Det giver rigtig mange måder at bruge redskabet på, tilpasset den alder børnene og de unge har,« siger filialdirektør Lærke Fihl-Lorenzen, Nordea i Galten.

Flere ansøgninger er afsendt

Karen Lindemann er meget glad over den store donation. Hun konstaterer at pengene fra Nordea-fonden er med til at give projektet et godt skub fremad.

»Vores håb var, at vi kunne få legepladsen klar til Byfesten i Kristi Himmelfartsferien. Det har vist sig, at det ikke er så let at skaffe donationer til legepladser. Vi vil gøre alt for at få den nye aktivitets- og legeplads etableret, så vi har sendt flere ansøgninger ud,« siger Karen Lindemann.

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block