NB Beton giver det lokale butiksliv en hånd

Image
Niels Braüner ved en af NB Betons omfattende bilpark af varierende størrelse til både at levere den færdige beton hos kunderne og til at transportere råmaterialerne til Skovby.

Den lokale virksomhed NB Beton i Skovby har valgt at støtte en række lokale butikker med markedsføring til en værdi af over 100.000 kroner.

I marts iværksatte Galten Brugsforening et støtteinitiativ målrettet de butikker i Galten som havde været tvangslukket i tre måneder som følge af Covid-19-restriktionerne.

Det initiativ fandt Niels Braüner, indehaver af virksomheden NB Beton i Skovby så godt, at han er trådt til som sponsor for en tilsvarende annoncepakke til en samlet værdi af over 100.000 kroner.

Tanken er at hjælpe til at gøre områdets borgere opmærksomme det lokale butikslivs formåen og værdi.

»Jeg synes, vi skal bevare de butikker som der er i Galten. Det er så vigtigt at de lever videre. Det er egentlig bare det,« siger Niels Braüner om baggrunden for sit uegennyttige initiativ.

Med initiativet vil han samtidig gerne sende et signal til områdets borgere om at bakke op om butikkerne ved at placere sig meget handel som muligt lokalt.

»Det er jo vigtigt at butikkerne i Galten blomstrer. Derfor bør man bruger de nære butikker og handle i byen, i stedet for at man risikerer, at det hele kommer til at ligge øde hen,« siger Niels og tilføjer:

»Samtidig har vores virksomhed jo ikke været lukket ned. Vi kører på fuld skrue og har faktisk haft det hidtil bedste år. Det skyldes jo til dels corona; at folk går hjemme og vil have noget lavet om.«

Fordoblet kapacitet

Så stor har efterspørgslen været hos NB Beton, at man ultimo 2020 udskiftede indmaden i det hidtidige blandingsværk med et nyt og dobbelt så stort maskineri.

»Vi kunne ikke blive ved at følge med. Nu kan vi procudere 100 m3 i timen, hvor vi før kunne lave 45-50 m3 i timen. Samtidig var anlægget også ved at være slidt op, så det var med at gøre det inden det blev for slidt med risiko for nedbrud i produktionen,« forklarer Niels Braüner.

NB Beton tæller ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 7. april 2021

Del på
Berger Optik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-