Naturbørnehaven Græshoppen fik skænket en sølvpil af Bygma i Galten

Image
Sølvpilen skænket af Bygma i Galten plantes på Naturbørnehaven Græshoppens legeplads med 120 børn som opmærksomme vidner.

I forbindelse med markeringen af Projekt 1000 træer i Galten-Skovby har nået målet om de første 1000 træer og overgår til målet om de næste 1000 træer, blev der i fredags afholdt et arrangement hos Naturbørnehaven Græshoppen i Skovby.

Bygma i Galten har doneret et træ – en sølvpil – der nu knejser på Græshoppens legeplads som en markering af projektets første milepæl.

»Vi havde et par dejlige positive timer sammen med 120 børnehavebørn, og leder Margrethe Petersen i forbindelse med plantningen af sølvpilen, og overlevering af træet fra Bygma til børnehaven,« fortæller Martin Frank Nielsen fra Projekt 1000 træer-arbejdsgruppen under Projektforum Galten-Skovby.

På fotoet øverst er folk fra Skanderborg Kommunes entreprenør-afdeling i gang med plantearbejdet mens den glade giver Jakob Svendsen, direktør hos Bygma i Galten giver en støttende hånd.

Desuden forklarede Lene fra planteteamet de tilstedeværende børn og voksne, at sølvpilen kan blive op til 20 meter høj samt hvordan man behandle træet for det kan holde sig i mange år.

 

Del på
Stougaarden

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-