Minigolfanlæg på Klank bliver et led i Dansk Minigolf Unions udviklingsstrategi

Image
Formand for Dansk Minigolf Union Leif Meitilberg ser store muligheder i et kommende anlæg af international standard ved Klank Idrætsanlæg. Forbundet har besluttet at støtte projektet med 300.000 kr.

Dansk Minigolf Union støtter Galten-Skovby Minigolfs nye anlæg ved Klank Idrætscenter med 300.000 kr.

»Vi ser det nye anlæg i Galten-Skovby som et led i Dansk Minigolf Unions udviklingsstrategi,« siger formand for unionen Leif Meitilberg.

Det nye anlæg, der bygges i beton, bliver det andet anlæg i Danmark der opfylder de internationale standarder for turneringer.

»Den geografiske placering ved Klank Idrætscenter, midt i det centrale Østjylland er perfekt. Den eneste bane af den type i Danmark, ligger i Odense. Anlægget i Galten-Skovby vil kunne tiltrække og afvikle internationale turneringer,« tilføjer Leif Meitilberg.

»Minigolf er for alle: Børn, unge, voksne, familier og seniorer, men vi deltager også i mange nationale og internationale turneringer på højeste plan. Vi har spillere, der deltager i europamesterskaber og verdensmesterskaber.«

Forbund ser store muligheder

Så sent som i november 2019 deltog Danmark i VM i Kina med et herrehold bestående af syv spillere og en landstræner. Holdet opnåede en 5. plads, hvilket var en tangering af det bedste danske resultat i nyere tid.

»Det nye anlæg i Galten-Skovby Minigolf vil være rigtig ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 15. januar 2020

FB

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block