Masser af kunder på de sidste SuperBrugs-dage i Skovby

Meldingen om 50 procent rabat på alle varer i SuperBrugsen Skovby, fik folk fra nær og fjern tidligt ud af fjerene fredag.
Et tilløbsstykke. Det kan man roligt kalde Skovby-brugsens tilbud fredag, hvor der kunne handles ind til den halv pris. 
Det bemærkelsesværdige udsalg skyldtes behovet for en kraftig oprydning i varerne, inden den ombygningen, der står på frem til på lørdag d. 19/11, hvor butikken for første gang ser dagens lys som Dagli'Brugs.
Tilbudsjagten foregik efter først-til-mølle-princippet. Ifølge personalet mødte de første ihærdige tilbudsjægere op foran butikken ved syv-tiden, og i løbet af de følgende timer voksede køen sig stille og roligt større, og da klokken nærmede sig åbningstid kl. 9.00 kunne køen udenfor butikken nå tværs over parkeringspladsen, og bilerne holdt parkerede langt ned ad Schødtsmindevej.
Ivrighed og smil
Indendøre kunne personalet med smil på læben konstatere, at det var første gang i butikkens historie, at så mange mennesker stod klar udenfor ved åbningstid, imens uddeler Kjeld Rasmussen med et glimt i øjet udtalte, at det så han gerne hver dag.
Klokken 9.00 åbnede han dørene for den ivrige folkemængde, og så var der fart over feltet og småt med plads for mennesker.
Indkøbsvogne og -kurve blev der hurtigt mangel på, hvorfor personalet uddelte poser til at samle varer ind i. 
»Man skulle tro, der var hungersnød«, udbrød en kvinde smilende. 
Ivrigheden til trods, var der smil på læben hos hovedparten af de handlende, og flere fandt anledning til at trække på smilebåndene og lade en morsom kommentar falde.
jlc  
Læs yderligere om Skovby-brugsens overgang til Dagli'Brugs og se annoncer med åbningstilbud i Folkebladet tirsdag den 15. november
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block