Masser af Jul på Torvet i weekenden

Image
Igen i år er der mulighed for at få en køretur i hestevogn i forbindelse med Jul på Torvet i Galten.

Lions Club Galten-Skovby, Galten Selskabslokale og Galten Skovby City står igen i år bag Jul på Torvet.

Igennem mange år har Lions Club Galten-Skovby haft tradition for julemarkeder centreret omkring Torvet.

I 2021 blev det for første gang blev det afholdt i fællesskab mellem Galten Selskabslokale og Galten Skovby City under betegnelsen Jul på Torvet. Det skete med flot tilslutning og masser af liv på Torvet.

Derfor vil der igen i år være Jul på Torvet både lørdag og søndag med aktiviteter for både store og små.

»I år vil vi få besøg af klovnene Trifolikum og Thierry, som lørdag d. 26. november kl. 14 vil underholde på scenen på Torvet, hvis vejret tillader det – ellers trækker vi indenfor i Bio Huset, hvor der om formiddagen vil blive vist børnefilm,« lyder det fra Lions Club Galten-Skovby

Efter klovneunderholdningen får Lions kl. 15 besøg af Børnenes Rekordbog, hvor sigtet er at forsøge at slå rekorden med den længste juletræsdansekæde.

»Så kig forbi, tag dine venner og familie med, og vær med til slå rekorden og dermed blive skrevet ind i Børnenes Rekordbog,« lyder opfordringen.

Juletræstænding søndag eftermiddag

Julemanden vil komme forbi lørdag eftermiddag, og søndag eftermiddag skal julemanden vækkes ved Super Brugsens P-plads. Herefter går turen via hestevogn mod Torvet, hvor julemanden tænder lysene i byens juletræ, som er opstillet af Lions Club Galten-Skovby.

Der vil som sædvanligt være kræmmerboder i Galten Selskabslokale og derudover vil der være forskellige aktiviteter på Torvet.

Igennem hele weekenden serveres der julelækkerier hos Galten Julemarked og fra Lions-hytten på Torvet.

Igen i år sælger FDF/Galten juletræer samt tænder op i bålfadene til skumfiduser og kiks. Derudover vil der være hestevognskørsel gennem byen samt bankospil i Lions-hytten. Ligesom en stor del af byens butikker vil holde åbent begge dage.

»Vi håber, at byen igen i år vil støtte op omkring arrangementet, og sikre en masse liv og juleglæde i byen, og hjælpe med at fortsætte traditionen omkring Jul på Torvet. Vi glæder os til at se jer alle og byder hermed velkommen til Jul på Torvet, weekenden den 26. november og 27. november,« lyder det fra arrangørerne.

Læs Galten Folkeblad 23. november 2022

Del på
GS City

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-