Mange vil gerne prøve en elcykel

Image
Nyt forsøg med låne-elcykler i Skanderborg Kommune er kommet rigtig godt fra start. Foto: Pixabay.

Grøn omstilling: Nyt forsøg med låne-elcykler i Skanderborg Kommune er kommet rigtig godt fra start.

Fra 1. august kan borgere i Skanderborg Kommune låne en gratis elcykel af kommunen. Og det lader til at være et tilbud, som mange gerne vil benytte sig af.

Siden det for to uger siden blev muligt at forhånds-booke en elcykel, er de 17 cykler på udlånslisten gået som kolde Piña Coladas på en varm sommerdag.

Med enkelte undtagelser er alle 17 cykler udlånt resten af året. Dog er det endnu muligt at nappe en ledig tohjulet i de sene efterårsmåneder (hvor man stadig sagtens kan køre på elcykel). Og kigger man endnu længere frem i cykelkalenderen, er der masser af muligheder for at prøve det miljøvenlige transportmiddel. Her er kun enkelte cykler booket i de tidlige sommermåneder af 2021.

Finansieret af klimapulje

Elcyklerne i Skanderborg Kommune er finansieret med midler fra Klimapuljen, der har til formål at understøtte initiativer, som positivt påvirker den grønne omstilling i kommunen.

Skanderborg Kommune udlåner elcykler i samarbejde med cykelhandlere i Ry, Galten, Låsby, Hørning og Skanderborg, og forsøget fortsætter indtil udgangen af 2022.

Læs mere på www.skanderborg.dk/elcykel

Læs Galten Folkeblad 29. juli 2020

Del på
SB

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block