Lokalt firma er næstmest vækstende i Midtjylland

Image
Rasmus og Anja Koed Frederiksen, Frederiksen VVS ved kåringen.

Frederiksen VVS fra Galten er kåret som den næstmest vækstende "Gazelle-virksomhed" i hele region Midtjylland.

Børsens Gazellepris tildeles virksomheder i stabil vækst. For at blive en gazelle-virksomhed skal virksomheden  opfylde særlige krav til vækst i omsætning eller bruttoresultat. Det er sket for talrige virksomheder, men det særlige i dette tilfælde er at Frederiksen VVS Aps i "vækstkapløbet" kun blev overgået af én virksomhed i hele region Midtjylland.

Frederiksen VVS ApS blev grundlagt i april 2014 i Galten og drives af VVS-installatør Rasmus Koed Frederiksen og ægtefælle Anja Koed Frederiksen, der står for administrationen.

I juli 2017 åbnede firmaet sin Århus-afdeling med administration og værkstedsfaciliteter og tæller i dag samlet 28 medarbejdere i Galten og Århus.

»Det har indtil videre været en spændende og udviklende rejse, der har indeholdt både masser af hårdt arbejde, sved og tårer, men også masser af glæde ved at opleve firmaet udvikle sig positivt igennem tilgang af nye gode kunder, projekter og ikke mindst dygtige og dedikerede medarbejdere,« siger VVS-installatør Rasmus Koed Frederiksen, men Anja tilføjer:

»Vi er meget taknemmelige for al den opbakning vi har fået lokalt og fra vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, samt ikke mindst fra vores familie og venner, der ofte er blevet tilsidesat i en hektisk hverdag.«

Firmaet modtog prisen ved Børsens årlige gazellekåring, der blev afholdt d. 5. november i Århus. Kåringen blev herefter fejret sammen med alle medarbejdere.

Læs Galten Folkeblad 26. november 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-