Lise Baastrup bliver solist ved nytårskoncert i Galten-hallen

Image
Lise Baastrup kan opleves ved nytårskoncerten 6. januar i Galten-hallen.

En af Danmarks mest populære skuespillere, Lise Baastrup bliver solist ved nytårskoncerten med Prinsens Musikkorps lørdag d. 6. januar i Galten-hallen.

39-årige Lise Baastrup er født i Silkeborg, uddannet ved Skuespillerskolen ved Århus Teater i 2010. Efter roller på Aarhus Teater og Grønnegårds Teatret i København blev hun fastansat ved Aalborg Teater.

Sin første store rolle på TV og sit gennembrud i den brede befolkning fik hun som figuren Hjørdis i succes-serien Rita. Så populær blev Hjørdis, at der blev lavet en serie med hende som hovedperson. Hun har også spillet en markant rolle i serien 'Orkestret' på DR-TV.

Seerne vil ligeledes kende Lise Baastrup fra TV-underholdningsprogrammer som blandt andre Klipfiskerne, Rundt på gulvet og Stormester på TV2.

Lise Baastrup har også medvirket i Cirkusrevyen – første gang i 2016, hvor Lise Baastrup fik Årets Talentpris af Revy Danmark samme år. Også i revy-sammenhæng har hun brændt igennem med en fantastisk musikalitet og sangstemme.

Skotsk dirigent

Mon ikke Lise Baastrup også formår at smitte publikum når hun til januar veloplagt indtager scenen i Galten-hallen sammen med Prinsens Musikkorps' 16 musikere.

Ved nytårskoncerten varetaget dirigentrollen af skotske Russell Gray.

Siden han i 1998 indledte dirigentkarrieren ved Stavanger Brass Band har han rejst verden rundt og dirigeret orkestre i Norge, Danmark, Finland, Frankrig, Schweiz, Japan, New Zealand, Australien og England.

Desuden har Gray indspillet seks soloalbums på sit instrument, kornetten.

Det er sædvanen tro Bio Huset som står for nytårskoncerten – igen med økonomisk opbakning fra Sparekassen Danmark i Galten.

Billetsalget er netop åbnet.

Læs Galten Folkeblad 27. september 2023

Del på
Bio Huset

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-