Lions har rejst årets juletræ

Image
Vognmand Lars Therkildsen er i færd med at løfte "byens juletræ 2020" ud af en villahave på Frejasvej, hvor ejeren Kirsten Jensen velvilligt havde skænket træet til formålet. Takket være Lions Club Galten-Skovby vil træet i den kommende måneds tid pryde Torvet.

Per Kolding fra Lions Club Galten-Skovby spottede et egnet træ på Frejasvej. Nu er det flyttet til Torvet.

"Har du dit grantræ kært, så lad ikke Per Kolding komme det for nært".

Dette hjemmestrikkede vers til en ikke særligt sangbar julesang, kunne være den korte udgave af beretningen om Galtens juletræ på Torvet.

Opstillingen af byens juletræ på Torvet har Lions Club Galten-Skovby sædvanen tro stået for, og  en af "løverne" Per Kolding er Lions' "juletræs-spejder".

I nogle tilfælde melder lokale haveejere sig af egen drift med emner når granen er blevet for stor til en villahave. Andre gange er Per Kolding på udkig gennem køreture i lokalområdet.

»I år kunne jeg se toppen af et træ på Frejasvej. Jeg spurgte herefter, hvad ejeren sagde til at komme af med træet, og jo, det synes hun egentlig var en god idé,« siger Per Kolding om reaktionen fra den glade giver, Kirsten Jensen på Frejasvej.

Hverken julemarked eller lodseddelsalg

Det er den effektive trio Ole Kallehauge, Per Kolding og vognmand Lars Therkildsen, der hvert år får rejst træet på vegne af Lions Club, hvorefter cityforeningen får det dekoreret med lyskæder.

Sædvanligvis har butikkerne i Galten Skovby City kvitteret for indsatsen ved at skænke gaver til lotteriet ved Lions julemarked, men sidstnævnte bliver selvsagt ikke til noget i år grundet de gældende forsamlingsrestriktioner.

»Vi kommer heller ikke ud at sælge lodsedler, da det også vil indebære en masse berøring. Derfor blev vi enige om, at det ikke dur,« siger Per Kolding.

Skriv til julemanden

Som det fremgår af annoncen på side 6 så bliver der af samme årsag intet juletræstændings-arrangement med underholdning og uddeling af slikposer på Torvet i år, men man kan både møde julemanden virtuelt på Galten Skovby Citys hjemmeside og sende ham emails.

Læs Galten Folkeblad 25. november 2020

Del på
Lions Club Galten Skovby

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-