LAN-Party i Låsby Hallen

Image
Computerspillet Fortnite er en del af programmet når Låsby Boldklub på lørdag afholder LAN-party.

E-sporten vokser eksplosivt i øjeblikket og nærmest samtlige byer i Skanderborg kommune er inden for de seneste år hoppet med på den nye trend.

Dette gælder også for Låsby Boldklub, som lørdag den 9. marts afholder et LAN-Party i Låsby Hallen.

»Konceptet i Låsby Boldklub er anderledes end andre LAN-parties, fordi der bliver lagt vægt på social samværd og hygge. Vores formål er at flytte de unge fra et virtuelt fællesskab dyrket alene på et værelse og ind i et fysisk fælleskab, hvor man møder andre ligesindede på tværs af aldersgrupper og bygrænser,« forklarer Dorthe Sejr Sartor fra Låsby Boldklub.

»Vi håber at være med til at skabe nye netværker blandt de unge gamere, og derigennem at hjælpe med at forny interessen i at være en del af et hold. Derfor er fællesspisning og andre aktiviteter, som eksempelvis et miniforedrag med en e-sporttræner i løbet af dagen en vigtig del af arrangementet.«

En del piger tilmeldt

Selvfølgelig bliver der også spillet Fortnite til den helt store guldmedalje, men alle kan være med uanset alder.

»Normalt er e-sport en udpræget "drengesport" men faktisk har Låsby Boldklub modtaget en del tilmeldinger fra piger,« fortæller Dorthe Sejr Sartor.

Takket være et sponsorat fra Jutlander Banks fond bliver der præmier til de bedste gamere samt trukket lod om et gavekort blandt alle deltagerne.

Tilmeldingsgebyret på 50 kroner inkluderer fællesspisning med en sodavand, en slikpose samt kage/frugt om eftermiddagen.

Læs Galten Folkeblad 5. marts 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block