Lær at læse fuglene

Image
Pensioneret biolog Christian A. Jensen vil dele af sin store viden om fugle ved et arrangement på Harlev Bibliotek torsdag d. 28. oktober.

Torsdag d. 28. oktober kl. 19 -21 får Harlev Bibliotek besøg af områdets måske største fuglekender, Christian A. Jensen fra Tåstrup.

Under overskriften 'at læse fuglene' vil Christian A. Jensen dele sin viden og store passion med os.

Christian er pensioneret biolog og bagmand bag fugletårn, naturbeskyttelse og udnyttelse samt et øget kendskab og kærlighed til fugleliv i og omkring Harlev, Tåstrup Sø og Tåstrup Mose. Også internationalt er Christian velbevandret, men denne aften gælder det vores lokalområde.

Sådan kan fuglelivet blive rigere

Der er noget smukt over flyvende fugle, noget beroligende over deres lyde, noget skønt over deres forskellighed. Vi elsker vild natur! Det er en nydelse at se og følge, men ingen selvfølge.

Christian A. Jensen vil fortælle om sine iagttagelser af enkeltfugle og flokke. Han vil give gode råd om hvor i lokalområdet, hvornår og hvordan vi kan iagttage fuglelivet, fremlægge sine erfaringer om hvordan fuglelivet kan blive rigere og hvad der truer vores fuglebestand og dermed en mangfoldig natur. Han trækker også tråde tilbage til en tid - for efterhånden nogen tid siden - hvor fugle kunne varsle død og krig eller kærlighed og andet godt.

I løbet af aftenen vil Christian vise nogle af sine fremragende billeder lige som et udvalg af hans fuglefotos vil blive udstillet som optakt til denne aften.

Aftenen er arrangeret af Harlev Biblioteks Venner i samarbejde med Harlev Bibliotek. Se nærmere på Harlev Biblioteks hjemmeside.

Læs Galten Folkeblad 20. oktober 2021

Del på
Super Brugsen Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-