LA har valgt spidskandidat

Image
LA har valgt spidskandidat
Liberal Alliance i Skanderborg Kommune har valgt spidskandidat til kommunalvalget i 2017. Det bliver Linda Andrea, som her ses i selskab med Carsten Bach i forbindelse med valgfesten på Børsen, da Carsten Bach blev valgt til folketinget.
Læge og ph.d.-studerende Linda Andrea i spidsen for Liberal Alliance i Skanderborg ved kommunalvalg 2017.
Frem til Kommunalvalget i november 2017 er lokalafdelingens primære fokuspunkt at sikre Liberal Alliance bedst mulig repræsentation i Skanderborg Byråd. Bestyrelsen har på et nyligt møde valgt spidskandidat. Valget er enstemmigt faldet på Linda Andrea.
Linda Andrea er 41 år, og bor med sin mand og børn i kommunens sydlige del mellem Tebstrup og Hylke. Hun er læge og ph.d.-studerende. Via sin uddannelse og erhvervserfaring har Linda Andrea en omfattende viden om rigtig mange af de kommunale borgernære kerneopgaver med omsorg og sundhedsfremme. 
Ved siden af erhvervsarbejdet har Linda Andrea en stor erfaring i organisatorisk arbejde gennem forældrebestyrelsesarbejde og frivilligt foreningsarbejde. I Liberal Alliance er hun næstformand for Østjyllands Storkreds. 
Linda Andrea var kampagneleder for Carsten Bach under det seneste Folketingsvalg og har derfra en massiv viden om planlægning og gennemførelse af valgkamp. 
Sammen med spidskandidaten opstiller Liberal Alliance en kandidatliste, der også omfatter Søren Kjeldsen Hansen, Søren Morbjerg, Thomas Nordahl Madsen, Christian Gelvad Marcussen, Per Laursen. 
Partiet opfordrer øvrige interesserede til at lade sig opstille for partiet. Bestyrelsens valg af spidskandidat og øvrige kandidater skal godkendes af medlemmerne på opstillingsmødet i forbindelse med generalforsamling den 1. februar 2016.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-