Kræftens Bekæmpelses landsindsamling på søndag i Galten-området bliver kun digital i år

Image

Først blev indsamlingen flyttet på grund af Corona. Nu aflyses den fysiske indsamling helt i dele af landet.

»Med den opblussen der igen er af Covid-19 og specielt lige i vores nabokommune, så har jeg taget den tunge beslutning, at vi helt aflyser indsamlingen i Galten, Skovby, Stjær, Storring, Herskind, Skjørring, Skivholme og Sjelle i år,« forklarer Birgitte Majgaard, der er kampagneleder for landsindsamlingen i Galten-området.

Normalt plejer omkring 100 frivillige indsamlere at banke på dørene i lokalområdet, men det har været meget svært at samle frivillige i år, hvor både sommerferie og især den igangværende epidemi har fået folk til at melde fra.

Du kan stadig støtte

Selv om der ikke kommer en sød person og banker på din dør, kan du stadig støtte landsindsamlingen på indsamling.dk. Du kan også vise din lokale opbakning. Hvert indsamlingsområde har sit nemlig sit eget nummer, så man kan følge, hvor mange penge der kommer ind til den enkelte lokale indsamling.

• Du kan støtte på MobilePay-nummeret 938000.

• Du kan støtte på en sms til KB50 for at give 50,-, skriv KB150 for at give 150,- eller skriv KB300 for at give 300,-.

• Du kan søndag støtte på Facebook, hvor der oprettes indsamlinger. Du kan finde den lokale på: https://www.facebook.com/groups/galtenskovby/

• Du kan lave en bankoverførsel: 3001 12090188

»Sidste år samlede de ca. 100 frivillige indsamlere her i området knap 70.000 kr. ind. Det når vi nok ikke i år desværre, når vi ikke kommer rundt til folks bopæl. Men vi håber, at vores medborgere vil bruge et par minutter på at støtte kampen mod kræft ved at bruge en af de ovenstående muligheder,« siger Birgitte Majgaard.

For hver 100 kr., der samles ind til landsindsamlingen, går de 62 kr. til forskning, 17 kr. til patientstøttearbejde og 18 kr. til oplysning og forebyggelse. De sidste 3 kr. går til administration.

Læs Galten Folkeblad 12. august 2020

Del på
PF

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block