Karsten Holm er i spil til en plads på Dansktoppen

Image
Karsten Holm fra Stjær udgav i sidste uge singlen 'Sild i lag', som i lørdags var en såkaldt 'Bobler' i Dansktoppen på DR-P5. På lørdag viser det sig om stemmerne rækker til en plads blandt de ti numre, der opnår flest stemmer.

I onsdags udsendte Karsten Holm fra Stjær sangen 'Sild i lag' og 1. juli følger endnu en single 'Den glade spillemand'.

Den lokale sanger og entertainer Karsten Holm står også for både tekst og musik til sangene.

'Sild i lag' er ifølge Karsten en simpel og glad sommersang, som hylder det dejlige liv med sol, sommer, strand, blå himmel og kærlighed.

»Om at vågne op en dejlig sommerdag, og føle sig nærmest lykkelig, i hvert fald for en stund. Om at påskønne det mirakel livet kan være når der er fred og ingen fare, og man ikke har for travlt. Om at slappe af og få pulsen helt ned og mærke solens stråler,« siger Karsten Holm.

'Den glade spillemand' er sangen om ”suppe-steg-is-musikeren”, der spiller til fester og julefrokoster.

»Han kæmper en kamp, og tænker på hyren, og ikke mindst gamle dage, hvor han var en stor kanon. Snaps og øl indenbords hos gæsterne gør han må passe på sine tænder, når de vælter ind i mikrofonstativet. Han accepterer sin skæbne, og lader verden skramle forbi, mens han tager drømmebrillerne på,« siger Karsten Holm.

Bobler på Dansktoppen

De to nye dansksprogede sange udkommer på alle de digitale platforme, Spotify, YouSee osv.

»Det er da mit håb at de kunne gå hen at blive hits, og blive spillet, primært på DR's P5, som er den DR-kanal hvor de vil passe bedst til. Jeg håber f.eks. at 'Sild i lag' bliver testet til Dansktoppen på P5. Studieværten, Peter Sten, har faktisk meldt tilbage at der er en god chance for at det kommer til at ske,« lød det i sidste uge fra Karsten Holm.

Og sådan gik det. Da lørdagens udgave af Dansktoppen gik i æteren på P5 var 'Sild i lag' med som en af i alt tre boblere. Nu er der for Karsten kun at vente til på lørdag for at få vished for, om sangen får stemmer nok til at komme ind blandt selv Dansktop-listens 10 numre.

»Det er da sjovt at være med. Langt ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 22. juni 2022

Del på
Lillering Skov

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-