Julespil i laden på Stougaarden

Image
Laden på Stougaarden i Toustrup udgør i sig selv en ideel kulisse til en julefortælling. Det kan man opleve fredag og lørdag i denne uge.

Stougaarden i Toustrup og Pottemageregnens Amatørteaterforening i Sorring samarbejder om en julefortælling spillet af børn fra 0.-6. klasse.

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men, der bor faktisk en hel Nissefamilie på en gamle gård Stougaarden i Toustrup.

Fredag den 24. og lørdag 25. november er det muligt at få et glimt af dem, da de dukker op i laden på Stougaarden ved årets julespil. Hele året har de været i hi, men nu er der gang i julemandens værksted – for gaverne til alle landets børn, pakker jo ikke sig selv ind.

Der er meget der skal nås op til jul, men vent nu lidt. Hvornår er det jul? Mon Julemanden har helt styr på det i år – eller kan han have taget fejl og hvorfor?

Tag hele familien med til julespil i laden! Nyd først teaterforestillingen og derefter risengrød med nisseøl eller saftevand, som kan købes i caféen.

Spændte børn

Igen i år samarbejder Stougaarden med PAF (Pottemageregnens Amatørteaterforening i Sorring) om en spændende julefortælling spillet af børn fra 0.-6. klasse.

Stykket er instrueret af Anette Dippel og Carl Røhling. Der er blevet øvet replikker, sunget sange og danset nissepolka. Alle kræfter er sat ind for at skabe en autentisk oplevelse, som sætter gang i julestemningen.

»Det er nogle spændte børn, der går på scenen den 24. og 25. november foran et publikum på op til 150 personer,« siger Camilla Vestergaard, initiativtager til årets julespil på Stougaarden og tilføjer:

»Det er allerede rygtedes i flere nabobyer, at der er julespil i laden, fordi det er en unik oplevelse, som ikke fås andre steder i lokalområdet.«

For at sikre sig plads til julespil i laden på Stougaarden, kan man booke billetter på www.stougaarden.dk/tilmelding-julespil.

Læs Galten Folkeblad 22. november 2023

Del på
Stougaarden

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-