Julefodbold-jubilæum udsat et år

Image
Der bliver ikke nogen kappestrid mellem mere eller mindre seriøse hold ved julefodbolden på Klank i år. Fodboldbestyrelsen har besluttet at aflyse årets stævne som følge af Covid-19.

Galten FS Fodbold har besluttet at aflyse årets julefodboldstævne på Klank som følge af Covid-19.

»Vi er allerede i gang med de store tanker om hvordan det skal markeres, for markeres skal det.«

Sådan lød det fra Galten FS Fodbold i kølvandet på sidste års julefodboldstævne.

Anledningen var, at det i år ville blive julefodbold nr. 50 i Galten-Skovby.

Men så ramte Covid-19 verden og nu får arrangørerne ekstra god tid til at udtænke sindrige planer for en passende jubilæumsmarkering idet fodboldbestyrelsen i Galten FS forleden besluttede, at aflyse 2020-stævnet som følge af
Covid-19.

»Regeringen har bedt os alle vise særligt ansvar og mindske risikoen. Vi er klar over, at der vil være mange skuffede mennesker og hold. Til gengæld kan vi med stolthed fejre vores 50 års jubilæum i 2021,« skriver klubben på Facebook.

I fjor deltog 82 hold i den traditionsrige julefodboldturnering og og 170 kampe blev spillet over tre dage inden alle finalevindere var fundet, og tilslutningen ville næppe være blevet mindre til jubilæumsudgaven, som imidlertid nu er udskudt et år.

»Et jubilæum skal fejres for fuld kraft«

»Vi er blevet enige om, at selv om der skulle blive åbnet for at stævnet kunne gennemføres, så bliver det i hvert fald ikke på fuld kraft, og da det er et 50 års-jubilum så vil vi gerne have, at det kan gøres på fuld kraft. Det håber vi at have mulighed for om et år,« siger Torben Jensen, der i en årrække har stået i spidsen for julefodbolden, idet han omkring aflysningen tilføjer:

»Hvis der til nytår måtte komme et udbrud i Galten, så ville vi nødig stå i en situation, hvor det i folkemunde skulle komme til at hedde sig, at der var fordi der var afholdt julefodbold.«

Læs Galten Folkeblad 14. oktober 2020

Del på
Fri Bikeshop

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-